tromaktiko: Θα είναι πρόταση ή πίεση;

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Θα είναι πρόταση ή πίεση;



Ξέρετε τι λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Πορτογαλία; Πως σύντομα θα υπάρξει πρόταση από ομάδα της χώρας για τον Φερέιρα. Τουλάχιστον, έτσι ...θα γράψουν στην πατρίδα του Ζεσουάλδο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει άλλη πρόταση για συνεργασία στα χέρια του, πολύ περισσότερο από μία ομάδα στο επίπεδο του Παναθηναϊκού. Αν κερδίσει μάλιστα το φετινό πρωτάθλημα, θα έχει σίγουρη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Με 20 εκ. ευρώ στο παντελόνι για μεταγραφές...

Γι΄ αυτό και είναι ανοιχτός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα, θέτοντας φυσικά κάποιους όρους. Το ζήτημα είναι πως όσο δεν τον έχει καλέσει ο Δημήτρης Γόντικας για να συζητήσει μαζί του, τόσο ο Πορτογάλος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Με αποτέλεσμα να φημολογείται τις τελευταίες ώρες πως στην Πορτογαλία κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ετοιμάζουν ένα ...επικοινωνιακό τρικ για να πιέσουν μέσω αυτού τους πράσινους να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι στον Ζεσουάλδο και να του προτείνουν το νέο συμβόλαιο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν έχει κάποια ενημέρωση από την ΠΑΕ, να περιμένετε να κάνουν την εμφάνισή τους στον Τύπο της πατρίδας του ρεπορτάζ με ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Δοκιμασμένο κόλπο, ασφαλώς. Πάντως, όσοι εντός συνόρων έχουν μάθει το σενάριο, λένε πως στην ηλικία που είναι ο Φερέιρα δύσκολα θα πιστέψει κανείς πως θα "σφαχτούν" ομάδες στα πόδια του για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία. Εμείς, πάντως, λέμε πως η ηλικία του προπονητή παίζει τον τελευταίο ρόλο. Άλλωστε, δεν μπαίνει ο ίδιος μέσα στο γήπεδο για να αρχίσει στα σπριντ και τα ψαλιδάκια...

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!