tromaktiko: Εθνική αξιοπρέπεια

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εθνική αξιοπρέπεια



Το Ζητούμενο αγαπητοί μου φίλοι δεν είναι δραχμή ή ευρώ, με την Ευρώπη ή μόνοι. Κανείς δεν νομίζω ότι θα ήθελε την πτώχευση και την καταστροφή. Το πρόβλημα είναι ότι εκβιάζεται το έθνος μας από τους τοκογλύφους, και όχι δανειστές, να πουλήσει την εθνική του κυριαρχία και την αξιοπρέπεια με την συνενοχή της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, που τρομοκρατημένη μέσα στην δική της ανηθικότητα σπεύδει τα δώσει όλα από τον φόβο της απειλούμενης χρ! εοκοπίας και προσπαθεί να δικαιολογήσει την δειλία της να πάρει την ιστορική ευθύνη στα χέρια της.
Δικαιολογία: η Χρεοκοπία. Εγώ θα μιλήσω αλλιώς. Εντάξει όχι χρεοκοπία , νέο μνημόνιο. Ένας εργαζόμενος που αμείβετε με 700€ θα παίρνει τώρα 500 και θα πρέπει να πληρώσει 50 τηλέφωνο , 50 ΔΕΗ, 50 ΚΙΝΗΤΟ, 200 ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, 100 Μ.Ο. ΘΕΡΜΑΝΣΗ, 50 ΦΑΡΜΑΚΑ, 50 ΝΕΡΟ, 100 ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ 300……ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!
Τελικά το ερώτημα είναι στο ευρώ χωρίς ευρώ ή στην Δραχμή χωρίς Δραχμές;
Πρέπει πρώτα να αποφασίσουμε σαν λαός τι θέλουμε;
Να είμαστε Απόγονοι των Ελλήνων που θα φτώχαιναν για την ελευθερία ή απόγονοι των ελλήνων που πούλησαν πολλές φορές την ελευθερία τους για το Χρήμα!
Το θέμα είναι ότι σήμερα επιλέγουμε το δεύτερο!
Θα περάσουν τα μέτρα γιατί οι βουλευτές είναι δειλοί, και μετά αρχίζει για όλους η σταδιακή χρεοκοπία …αλλά στο τέλος χωρίς σπίτι χωρίς αξιοπρέπεια χωρίς πατρίδα!
Και αν πείτε ότι κινδυνολογώ, πείτε μου με μισθούς 300 και 400 ευρώ θα κάνετε όνειρα για το μέλλον; Θα γλυτώσετε από την χρεοκοπία; Ε και; Θα πεθάνετε όλοι μέσα στην μιζέρια των νέων μέτρων …..
Δώστε τους Ξανά 30% για να συνεχίζουν να μας σώζουν!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!