tromaktiko: Τους ...Μαύρισε την ψυχή!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τους ...Μαύρισε την ψυχή!



Άδικα περίμεναν στον Ολυμπιακό γκέλα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο. Με τα πρώτα γκολ των Σιμάο (55΄) και Μαυρία (58΄), νίκησε 2-0 τον ανύπαρκτο Εργοτέλη και πήγε στο +5 με ένα ματς παραπάνω.


Όταν ο Φερέιρα έβγαλε τον Κατσουράνη, περνώντας τον Κλέιτον πίσω από τον Τοτσέ και τον Μαυρία δεξιά, ο Παναθηναϊκός με 20 λεπτά καλού ποδοσφαίρου πέτυχε δυο γκολ μαζεμένα με Σιμάο και Μαυρία (αμφότεροι έκαναν σεφτέ), νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, πήγε στο +5 και περιμένει... Ο Εργοτέλης ήταν κατώτερος του αναμενομένου και στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε μετά το 0-1.

Aνοιχτό ματς, λίγες ευκαιρίες

Έπρεπε να πάει στο 31` το ματς στο Παγκρήτιο για να γίνει η πρώτη κλασική ευκαιρία του ματς, όταν το σουτ του Χριστοδουλόπουλου από αριστερά πέρασε λίγο άουτ.

Ο αγώνας δεν είχε κακό ρυθμό, πλην όμως δεν είχε φάσεις, με τους πράσινους να έχουν τον έλεγχο και να προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι κυρίως από τα αριστερά. Ο Εργοτέλης δεν είχε κλειστεί πίσω, αλλά δεν είχε καταφέρει να πατήσει στην περιοχή του Καρνέζη με αξιώσεις, οπότε το 0-0 ήρθε φυσιλογικά στο ημίχρονο.

Σε πέντε λεπτά

Ο Φερέιρα βλέποντας το κενό από δεξιά, έβαλε τον Μαυρία αντί του Κατσουράνη και ο Παναθηναϊκός ζωήρεψε, με τον Κλέιτον να χάνει την ευκαιρία στο 53`, αλλά επανόρθωσε δυο λεπτά μετά. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιμάο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.

Ο Μοζαμβικανός μετά από 4,5 χρόνια καριέρας στην Ελλάδα έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα και στο 59` ο 18χρονος Χάρης Μαυρίας έβαλε και αυτός το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός από `κει και πέρα κράτησε μπάλα, ο Εργοτέλης δεν μπορούσε και μ` αυτά και μ` αυτά το ματς έληξε 0-2.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!