tromaktiko: Όπως στρώσαμε…. Να κοιμηθούμε!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Όπως στρώσαμε…. Να κοιμηθούμε!



Το …. “Μαζί τα φάγαμε” φυσικά και δεν υφίσταται, όπως επίσης δεν υφίσταται και το ….“λεφτά υπάρχουν” ενός ακόμα μεγάλου……. πολιτικού (αυτά είναι τώρα πια μακριά, ίσως πιο μακριά και από Ελβετία).
Ωστόσο το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί είναι πολύ μεγάλο…. Πάρα πολύ μεγάλο…
Κάθε μέρα βρίζουμε όλους αυτούς που βρίσκονται στη βουλή, αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι με τον τρόπο αυτό εμμέσως βρίζουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς (εμείς τους εκλέξαμε). Η μεγαλύτερη αηδία που κυκλοφορεί είναι το γνωστό “οι Έλληνες στα δύσκολα συσπειρώνονται” .Με τη φράση αυτή το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σπιλώνουμε τη μνήμη των προγόνων μας που πραγματικά πολέμησαν.
Η δική μας γενιά είναι αυτή των διακοποδανείων, των εορτοδανείων, των προσωπικών δανείων, των φοιτητικών δανείων, των κατασκευαστικών κ.α …ηλίθιων δανείων!
Η δική μας γενιά είναι αυτή των ρουσφετιών ,της απάτης και της κακίας. Έτσι είναι… «αφού δεν είμαι καλά ΕΓΩ στη ζωή μου, δεν πρέπει να είναι ούτε ο γείτωνας».
«Να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, να “χτυπηθούν” φαρμακοποιοί, να καταστραφούν οι ταξιτζήδες, να μειωθούν οι εκπαιδευτικοί, να “ξεσκιστούν” φορτηγατζήδες και άλλα πολλά!
Μπράβο ΡΕ ωραία συσπείρωση… Να ψόφησει η γίδα του γείτονα.

Υ.Γ . Καλά μας κάνουν... Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε… Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!