tromaktiko: Αναγνώστρια ζητά να γίνουμε όλοι μέλη σε group που αφορά τη βοήθεια προς την Ελλάδα!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Αναγνώστρια ζητά να γίνουμε όλοι μέλη σε group που αφορά τη βοήθεια προς την Ελλάδα!



Στέλνω αυτό το μήνυμα εκ μέρους ενός Group που δημιουργήθηκε από Έλληνες της Ολλανδίας με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας από Έλληνες και ξένους.

Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων έτσι ώστε να μπορέσουμε να ακουστούμε και να διαδώσουμε τις ιδέες μας.

Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι μέσω ενός μόνο Group. Πιστεύω όμως πως οταν υπάρχει θέληση και διάθεση, όλα μπορούν να γίνουν.
Στην ευτυχή περίπτωση που συγκεντρωθούν πολλά μέλη στο συγκεκριμένο group, σκοπεύουμε να το χρησιμοποιήσουμε, κάνοντας πράξεις για τη στήριξη της χώρας μας.
Είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν, ιδιαίτερα μέσω ατομικής πρωτοβουλίας, ειδικά οταν πρόκειται για νέους ανθρώπους που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό το group ευχόμαστε να είναι η αρχή ενός παγκόσμιου οργανισμού που θα στηρίζει καθημερινά και με πράξεις όλους τους Έλληνες, οι οποίοι τώρα έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.
Θα ήθελα να ζητήσω από όλους να γίνουν μέλη και να συμβάλουν στην προσπάθεια μας.
Έχουμε διάθεση, επιμονή και αγάπη για την πατρίδα μας και θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Το όνομα του GROUP είναι SUPPORT GREECE και το link του: https://www.facebook.com/groups/274659955939250/

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ελπίζω πραγματικά να συμβάλετε κι εσείς με τον τρόπο σας για το καλύτερο αύριο που όλοι περιμένουμε.

Με εκτίμηση,

Βαλέρια Ηλιάδου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!