από τα χέρια του Ιταλοκερκυραίου σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.Συμμετείχε και κέρδισε στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, λόγω χαμηλού κοστολογίου! Λέει ο ίδιος: «Χωρίς να ξέρω τα υπόλοιπα μενού, πιστεύω πως εμείς κερδίσαμε επειδή δείξαμε ότι μπορείς να μαγειρεύεις καλά και φθηνά. Στα προκαταρκτικά ήταν αρκετές εταιρείες, αλλά στον τελικό μόνο πέντε. Χωρίς να υστερούμε στην ποιότητα, ρίξαμε το κόστος έως και 30% με 40% κάτω και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά. Το μενού θα είναι προσαρμοσμένο και θα έχει ως βάση τα κυπριακά προϊόντα. Θα μαγειρέψουμε ψάρι και κρέας και ό,τι πάνω-κάτω κάνω και στο εστιατόριό μου. Ομως έχουμε κάνει αρκετές προσαρμογές με κυπριακά υλικά, θα χρησιμοποιήσουμε π.χ. τυρί «αναρή» και άλλα νόστιμα τυριά που έχει η Κύπρος".
katoci.com