tromaktiko: O μικρός Πετράκης μας χρειάζεται - Παρασκευή 2 Μαρτίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΣ στη Ν. Ευκαρπία

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

O μικρός Πετράκης μας χρειάζεται - Παρασκευή 2 Μαρτίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΣ στη Ν. Ευκαρπία



Υπάρχει ένα παιδάκι,ένα μικρό αγγελούδι που έχει ανάγκη την βοήθεια μας.
Πρόκειται για τον 2χρονο Πετράκη,που πάσχει από ψυχοκινητική καθυστέρηση κ υποτονία. Χρήζει άμεσης ανάγκης ενός ορθοστάτη - καροτσάκι που είναι απαραίτητο για την επιβίωση κ την κινητική του ανάπτυξη...
Η οικογένεια του αδυνατεί,δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά για να του το παρέχει.
Η ιστορία του μικρού Πετράκη συγκίνησε κ ευαισθητοποίησε τους “ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΣΤΟ FACEBOOK” Ετσι από κοινού αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση,έναν Χορό,κ να καλέσουμε όλους εσάς, που θέλετε να δείξετε την συμπαράσταση κ την αγάπη σας στον μικρόν αυτόν συνάνθρωπο.

Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι για όλους μας,όμως πιστεύουμε ότι αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μέσα από την διασκέδαση μας κ την αγορά των προσκλήσεων,θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό για το ορθοστάτη - καροτσάκι που του είναι απαραίτητο!
Ας μην του στερήσουμε αυτή την ευκαιρία!

Ο χορός θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο και ώρα 21.30' στο Κέντρο '' ΕΝΑΣΤΡΟΣ '' 25ης Μαρτίου Νεα Ευκαρπία [Κάθετα Περιφεριακού] τηλεφ. 2310 - 685-127 , με την συμβολική τιμή κατ άτομο 15 ΕΥΡΩ. Περιλαμβάνει ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ κ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ποτό, κ θα παραστούν για να τραγουδήσουν στην εκδήλωση ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ γνωστοί Καλλιτέχνες.

Την ολη εκδήλωση θα παρουσιάση ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής '' ΡΕΠΟΡΤΑΖ '' της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ.
Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά κ θα κληρωθεί ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας. τιμή λαχνού 2 ΕΥΡΩ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6978190775


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!