tromaktiko: Σημαντικούς περιορισμούς βάζει το Rapidshare στους free users!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντικούς περιορισμούς βάζει το Rapidshare στους free users!



Από ότι φαίνεται το κλείσιμο του MegaUpload θέλησαν να εκμεταλλευτούν κάποιοι επιδεικνύοντας "αλαζονικές" συμπεριφορές αφού...
πια παίζουν χωρίς αντίπαλο στις υπηρεσίες file sharing.

Έτσι μια από τις μεγαλύτερες εναπομείναντες σελίδες του χώρου άρχισε να βάζει εκβιαστικούς περιορισμούς θέλοντας να εξαναγκάσει τους χρήστες να πληρώσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Συγκεκριμένα η γνωστή σελίδα file sharing Rapidshare εδώ και λίγες μέρες έβαλε τρεις περιορισμούς σε όσους θέλουν να κατεβάσουν αρχεία σαν free users.

Πρώτος και μεγαλύτερος περιορισμός είναι η ταχύτητα download αφού πλέον έχει περιοριστεί στη πολύ χαμηλή ταχύτητα των 30 kb/s, δεύτερος επίσης σοβαρός περιορισμός είναι ότι πια η απλοί χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν παύσει μεγάλων αρχείων που κατεβάζουν και να συνεχίσουν να τα κατεβάζουν αργότερα αφού πλέον αυτό δεν επιτρέπεται.

Τέλος το Rapidshare έχει μεγαλώσει πολύ το χρονικό διάστημα αναμονής που χρειάζεται ο απλός χρήστης για να κατεβάσει το επόμενο αρχείο με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η διαδικασία έχει παγώσει η έχει σταματήσει.

Επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι όσοι έχετε να κατεβάσετε πολύ καιρό από το Rapidshare με το JDownloader την επόμενη φόρα θα δείτε αυτό το μήνυμα.

technewz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!