tromaktiko: Έδωσε τη μάνα του στην αστυνομία γιατί έκανε sex με τον ανήλικο φίλο του

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Έδωσε τη μάνα του στην αστυνομία γιατί έκανε sex με τον ανήλικο φίλο του



Μια τρελή ιστορία παρουσίασε μια μητέρα, την οποία ο έφηβος γιος της, έπιασε στα πράσα να κάνει σεξ με ένα 15χρονο φίλο του και στη συνέχεια την κατήγγειλε στην αστυνομία.
Η 34χρονη Τέρι Μετζατέστα, μητέρα του 14χρονου, ισχυρίστηκε ότι ήταν...
λιπόθυμη στον καναπέ της από το πολύ αλκοόλ, και σε αυτή την κατάσταση τη βρήκε ο φίλος του παιδιού της που είχε έρθει επίσκεψη και την εκμεταλλεύτηκε.

Ωστόσο, ο γιος της συνέχισε να της σκάβει το λάκκο, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η ιστορία της μητέρας του είναι ψευδής, γιατί ο ίδιος την άκουσε να λέει στο φίλο του «ωωω, ακριβώς εκεί μωρό μου», γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε συναινέσει στην ερωτική πράξη, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια λίγο πριν είχε προσφέρει στον ίδιο και στο φίλο του αλκοόλ και μαριχουάνα, την οποία κάπνισαν οι τρεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία ο 15χρονος εραστής, λίγο μετά, ο γιος της έπεσε ξερός από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και τότε εκείνη του πρότεινε να του κάνει στοματικό έρωτα, κάτι που φυσικά ο ίδιος δέχτηκε. Χάδι στο χάδι, φιλί στο φιλί, τελικά ολοκλήρωσαν τη σεξουαλική πράξη, και κάπου εκεί ο κακόμοιρος γιος ξύπνησε από τις φωνές και τους έκανε τσακωτούς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!