tromaktiko: Tο Καρλόβασι και όλη η Δυτική Σάμος χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο εδώ και 10 μέρες!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Tο Καρλόβασι και όλη η Δυτική Σάμος χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο εδώ και 10 μέρες!



Εχουν αφήσει στο σκοτάδι τους πολίτες!
Οι κάτοικοι της Δυτικής Σάμου, για μια ακόμα φορά, εδώ και 10 περίπου ημέρες, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα δημόσια και ιδιωτικά ελληνικά κανάλια στους δέκτες τους, καθώς για μια ακόμα φορά οι αναμεταδότες βγήκαν εκτός λειτουργίας...Αυτή τη φορά όμως όχι για κάποιο συνηθισμένο λόγο, που συνήθως είναι οι καιρικές συνθήκες, αλλά το γεγονός πως στο οικόπεδο εκεί που "στεγάζονταν" οι αναμεταδότες των τηλεοπτικών καναλιών και των ραδιοφώνων ο ιδιοκτήτης "έκοψε" το ρεύμα μετά από μεγάλη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Δήμο, αφού είχε γίνει κατάληψη του οικοπέδου του!
Ο ιδιοκτήτης με απόφαση του δικαστηρίου κέρδισε την δικαστική αυτή διαμάχη και έτσι προχώρησε σε αυτή την ενεργεια.
Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων του Καρλοβάσου και των γύρω χωριών κανείς από τους αρμόδιους φορείς δεν έχει καταφέρει, να επιληφθεί ουσιαστικά στο πρόβλημα και έτσι το 2012 χιλιάδες πολίτες παραμένουν στο σκοτάδι.
Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι η δημοτική αρχή κάνει προσπάθειες να λύσει το θέμα αλλά δυστυχώς είναι αναποτελεσματικές!
Πάντως οι κάτοικοι της Δυτικής Σάμου, όπως όλοι οι συμπολίτες τους, καταβάλλουν κανονικά το τέλος για την ΕΡΤ, αλλά ΕΡΤ δεν βλέπουν!
Όπως και δεν βλέπουν ούτε τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και δεν ακούνε κανένα τοπικό ραδιόφωνο παρά μόνο ολα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης!
Κανείς από τους αρμόδιους δεν προθυμοποιείτε να δώσει μια κάποια λύση στο πρόβλημα αποκαθιστώντας το αυτονόητο δικαίωμα των κατοίκων να απολαμβάνουν – αν μη τι άλλο – αυτό που χρυσοπληρώνουν.
Επιπλέον, οι κάτοικοι στερούνται την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία τους και ιδιαίτερα οι μεγάλοι άνθρωποι αφού είναι το μόνο μέσο που μπορούν να περάσουν την ώρα τους.
Θεωρούμε πως είναι στοιχειώδη και ουσιαστική υποχρέωση της Πολιτείας να αρχίσει άμεσα η αναμετάδοση των καναλιών, προκειμένου να υπάρχει άμεση και αδιαμεσολάβητη ενημέρωση των πολιτών του Νομού για τα τεκταινόμενα ιδιαίτερα αυτή την εποχή!
samiakignomi.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!