tromaktiko: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Aussie Pet Mobile GR στη διεθνή έκθεση ΚΕΜ Franchise 2012 !

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Aussie Pet Mobile GR στη διεθνή έκθεση ΚΕΜ Franchise 2012 !



Οι επισκέπτες της έκθεσης ΚΕΜ Franchise, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Helexpo, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο...
περίπτερο της εταιρίας Aussie Pet Mobile GR, το πρώτο πλήρως εξοπλισμένο Mercedes-Benz Sprinter van για την περιποίηση κατοικιδίων. Η άνετη, αξιόπιστη και οικονομική περιποίηση στα κατοικίδια εντός του ειδικά διαμορφωμένου van ενθουσίασε τόσο τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους franchisees όσο και τους φίλους των ζώων.

Η εταιρία Aussie Pet Mobile® δραστηριοποιείτε στο χώρο της κινητής περιποίησης κατοικίδιων από το 1996, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από το 2010, η εταιρία, ως Master Franchisor, προσφέρει και στην Ελλάδα τις υπηρεσίες της στα αγαπημένα σας κατοικίδια εντός του ειδικά διαμορφωμένου Mercedes-Benz Sprinter.

Το πρωτοπόρο “Pet Mobile” είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα αντλιών για το νερό, “blaster” μηχάνημα για το γρήγορο στέγνωμα και έναν ειδικά σχεδιασμένο ηλιακό συλλέκτη ο οποίος τροφοδοτεί τη μπαταρία την ώρα της λειτουργίας, εξασφαλίζοντας την άριστη απόδοση όλων των καινοτόμων κατασκευών - μετασκευών.

Η Aussie Pet Mobile GR. συμμετείχε για δέυτερη συνεχόμενη φορά στη διεθνή έκθεση ΚΕΜ Franchise, με μοναδικό σκοπό να επεκταθεί όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα πλέον είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που προτιμούν να περιποιούνται τα κατοικίδιά τους έξω από την πόρτα τους, και η Aussie Pet Mobile GR. τους προσφέρει αυτήν την ευκαιρία με τα μοναδικά κινητά σαλόνια περιποίησης που διαθέτει.

Δώστε και εσείς τη φροντίδα και την άνεση που αξίζει στους τετράποδους φίλους σας προσφέροντάς τους τις καινοτόμες υπηρεσίες της Αussie Pet Mobile GR και γίνετε μέλος του APM club όπου η «Περιποίηση . . . Pet-άει!».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ info@aussiepetmobile.gr
Τηλ: 801 11 14900  - Τηλ: 210 41 90 555 - fax: 210 41 90 556



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!