tromaktiko: «Ραγκούση πράξε ανάλογα...»

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Ραγκούση πράξε ανάλογα...»



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος με συνέπεια στη δημόσια δέσμευσή του να παραιτηθεί από το δικαίωμα... μιας μηνιαίας αντιμισθίας του, θέλοντας να αναδείξει με τον τρόπο αυτό την ευαισθησία των ανθρώπων που υπηρετούν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, απέναντι στη δοκιμασία του Τόπου μας, κατέθεσε χθες το ποσό που αναλογεί στο έναν του μισθό στο Λογαριασμό που τηρείται Υπέρ της Απόσβεσης του Δημόσιου Χρέους της χώρας.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με τη συμβολική αυτή κίνηση θέλω να στείλω το μήνυμα πως μπορούμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά, ανάλογα με τις δυνάμεις του, να συμβάλλουμε θετικά στην προσπάθεια να κάνει η Πατρίδα μας ένα Νέο Ξεκίνημα, πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις.

Θα ήθελα να τονίσω δε, με αφορμή την επίσκεψη των δύο Ιταλών συναδέλφων μου και τη συνάντησή τους με το Προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε. και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, πως οι πολίτες της χώρας μας περιμένουν από το πολιτικό προσωπικό και τους αιρετούς άρχοντες της Αυτοδιοίκησης ουσιαστικές πράξεις. Και όχι λόγια και κινήσεις που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.Είναι πολύ καλή η πρωτοβουλία για τη βράβευση των Ιταλών Δημάρχων - συναδέλφων μας αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο παράλληλα να ακολουθούσαμε όλοι οι Δήμαρχοι καταρχήν το παράδειγμά τους, καταθέτοντας τουλάχιστον έναν μισθό υπέρ της προσπάθειας που γίνεται για την εξάλειψη του δημόσιου χρέους της πατρίδας μας. 

Το ίδιο παράδειγμα των Ιταλών συναδέλφων μας οφείλει να ακολουθήσει και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως πολιτικά πρόσωπα όπως ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος χωρίς να έχει εκλεγεί απευθείας από το λαό υπήρξε ο εμπνευστής του Καλλικράτη που οδηγεί σε οικονομική ασφυξία την Αυτοδιοίκηση, του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των Δημάρχων, που στόχο έχει την απαξίωση του πολιτικού δυναμικού του θεσμού μας, ενώ εξακολουθεί να εισπράττει τους μισθούς του Υπουργού και Βουλευτή την ίδια ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας στερούνται ακόμη και τα βασικά.
Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε μέσα από την προσφορά του υστερήματος μας με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, την εθνική προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη και κοινωνική ευημερία».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!