tromaktiko: Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές



Σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης έχουν περιέλθει τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, που απ' ότι...
φαίνεται δεν έμειναν ανέγγιχτα από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Μία εβδομάδα πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, ο πυρήνας της οργάνωσης του κόμματος στο νομό παρουσιάζει την χειρότερη εικόνα από τη μεταπολίτευση και ύστερα και η απειλή της έξωσης απ' τα γραφεία που στεγάζεται αποτελεί πλέον σενάριο ρεαλιστικό.

Η συσσώρευση επί πολλούς μήνες των οικονομικών προβλημάτων κατέστησαν τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης αρχικά δυσλειτουργικά και εν συνεχεία σχεδόν τα ... παρόπλισαν μετατρέποντάς σε ... «διασωληνωμένο ασθενή», αφού η στρόφιγγα της χρηματοδότησης είναι ανύπαρκτη.

Η διόγκωση των οικονομικών προβλημάτων, τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, είχε ως αποτέλεσμα να κοπούν τα τηλέφωνα της Νομαρχιακής Επιτροπής. Όχι όμως η ηλεκτροδότηση των γραφείων και αυτό απεφεύχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από διακανονισμό των οφειλομένων και την αποπληρωμή μέρους αυτών.

Στη λίστα των χρεών προστίθενται, εκτός των παραπάνω, και τα ενοίκια τα οποία καταβάλλονται για τη συντήρηση των γραφείων.

Παρά την προσπάθεια για την έγκαιρη πληρωμή και την μείωση του μηνιαίου μισθώματος, υπάρχουν ακόμα οφειλές που, σύμφωνα με πηγές, ενδεχομένως θα οδηγήσουν στην έξωση δεδομένου ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει πηγή χρηματοδότησης.
iliaweb.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!