tromaktiko: Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου για προμήθεια φθηνής πατάτας στην Κηφισιά

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου για προμήθεια φθηνής πατάτας στην Κηφισιά



Από τις 08:00 σήμερα το πρωί, το κίνημα της πατάτας βρίσκεται κι επίσημα στην Κηφισιά, με τους παραγωγούς να διαθέτουν σε τιμή κόστους πάνω απο 150 τόνους πατάτας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και τους δημότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κηφισιάς και όχι μόνο...

Οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι βρίσκονται στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στη Νέα Κηφισιά και συγκεκριμένα στην οδό Ερυμάνθου.
Όπως θα δείτε και από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Kifissia24.gr πλήθος κόσμου περιμένει υπομονετικά στην ουρά (δείτε παρακάτω τα σχετικά videos) μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα προμηθευτεί την ποσότητα που είχε ζητήσει μέσω αίτησης στον Δήμο Κηφισιάς.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κηφισιάς ο αριθμός των ενδιαφερομενων καταναλωτών που έκαναν την σχετικής αίτηση προμήθειας πατάτας είτε τηλεφωνικώς είτε επισκεπτόμενοι τα γραφεία του Δήμου Κηφισιάς, έφτασε κοντά στις 3.500
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Γ. Χωτάκης, ο οποίος μέσω χαιρετισμού που απηύθηνε στον κόσμο που εκείνη τη στιγμή ήταν στον χώρο της εκδήλωσης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "η συγκεκριμένη εκδήλωση που γίνεται έχει δύο σκοπούς και ένα κέρδος. Ο πρώτος σκοπός είναι να διατεθούν τα προιόντα της παραμεθωρίου περιοχής της Ελλάδος όπως το Νευροκόπι σε τιμές πραγματικές, ο δεύτερος σκοπό η παράκαμψη των μεσαζόντων με κέρδος εμάς τους τελικούς καταναλωτές".

Επίσης το παρόν έδωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σκορδίλης και Σιδέρης.

Δείτε στο video που ακολουθεί παρακάτω αναλυτικά τα όσα είπε νωρίς το πρωί ο κ. Νίκος Χιωτάκης.






kifissia24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!