tromaktiko: Οι τσάρκες στα στριπτιζάδικα... κοστίζουν!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι τσάρκες στα στριπτιζάδικα... κοστίζουν!



Μάλλον ακριβά θα πληρώσει ο Μάριο Μπαλοτέλι την βραδινή του έξοδο σε στιπτιζάδικο, αφού το συγκεκριμένο γεγονός δεν φάνηκε ν' αρέσει καθόλου στον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι.


Μπορεί ο Ιταλός επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να σκόραρε στη χθεσινή νίκη της ομάδας του με την Μπόλτον, αυτό ωστόσο δεν φαίνεται ότι ότι θα τον σώσει από ένα -μάλλον τσουχτερό- πρόστιμο.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός των «Πολιτών», Ροιμπέρτο Μαντσίνι, είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του παίκτη του, όμως θα μιλήσει μαζί του για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.  «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, επειδή αυτό που έχω ακούσει ως τώρα είναι απ' τις εφημερίδες. Ο Μάριο έπαιξε καλά απέναντι στην Μπόλτον. Είχε πολλές ευκαιρίες. Αν μάλιστα την επόμενη φορά πάει νωρίς για ύπνο, μπορεί να σημειώσει τρία ή τέσσερα γκολ...», δήλωσε με νόημα ο Ιταλός.

 Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Αύριο θα μιλήσω μαζί του γιατί είμαι πραγματικά απογοητευμένος, επειδή δεν είναι ο σωστός τρόπος για να ζει ένας ποδοσφαιριστής. Σϊγουρα αν είναι αλήθεια, θα του επιβάλουμε το μέγιστο πρόστιμο που μπορούμε».

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!