tromaktiko: «Όχι» από τον Δήμο Τρικκαίων σε δωρεά της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Όχι» από τον Δήμο Τρικκαίων σε δωρεά της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων



Το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων, αποφάσισε για την κατανομή ποσού 117.000,34 ευρώ ήτοι το 30% επί του συνολικού για την κάλυψη... των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.

Επίσης, ενέκρινε την αποδοχή πίστωσης 62.697,37 ευρώ, ως προκαταβολή, έναντι του συνολικού ποσού των 208.991,23 ευρώ της χρηματοδότησης της Σχολικής Επιτροπής, από το ΕΙΝ, για το έργο καθαρισμού των σχολείων ευθύνης της.

Σε άλλες αποφάσεις του, ενέκρινε τις συμβάσεις για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων για 18 αίθουσες σε καθένα από τα σχολεία, 1ο, 2ο και 6ο Γυμνάσιο, την προκήρυξη δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού με ενσφράγιστες προσφορές για την μίσθωση του κυλικείου του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, την έκτακτη επιχορήγηση του 4ου Γενικού Λυκείου για την τοποθέτηση συναγερμού και την διάθεση των εισπράξεων των κυλικείων στις Επιτροπές των αντίστοιχων σχολικών κοινοτήτων.

Τέλος, δεν αποδέχθηκε την δωρεά 1.300 ευρώ από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων με σκοπό την έκδοση κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας του 3ου ΓΕΛ. 
trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!