tromaktiko: Μήνυμα αναγνώστη: Τα απίστευτα στο ΙΕΚ Κορυδαλλού

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μήνυμα αναγνώστη: Τα απίστευτα στο ΙΕΚ Κορυδαλλού



Φτάνοντας στο ΙΕΚ Κορυδαλλού το απόγευμα της 17 Φεβρουαρίου 2012, είδα έκπληκτος αστυνομικά όργανα στην είσοδο.
Σε ερώτημα «ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα», μαθαίνω τελικά ότι προηγουμένως είχε συμβεί το εξής απίστευτο με τη γραμματέα του ΙΕΚ, η οποία, είναι πλέον γνωστό στο χώρο ότι δημιουργεί προβλήματα γενικότερα στη λειτουργία του ΙΕΚ σε σπουδαστές και καθηγητές. Το κίνητρο της συμπεριφοράς της δεν το κατάλαβε κανείς από τους παρευρισκόμενους, ενώ άλλοι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι μπορεί να έχει και «προσωπικούς λόγους». Όπως μου είπαν η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ την ημέρα εκείνη, αρνήθηκε να δώσει έγγραφα που αφορούσαν στην ομαλή λειτουργία του ΙΕΚ, όπως της είχε ζητηθεί επανειλημμένως και από συναδέλφους της, αλλά και από την ίδια τη διευθύντρια!! Η συνέχεια είναι τραγελαφική... Όταν η διευθύντρια αναγκάστηκε να αναζητήσει η ίδια τα έγγραφα, ήρθε αντιμέτωπη με τη απαράδεκτη συμπεριφορά της γραμματέως, η οποία όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά και της ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την τοποθέτηση του δεξιού χεριού της σε νάρθηκα, όπως ενημερώθηκα στη συνέχεια!!! Συνάδελφοι που είδαν το συμβάν από την αρχή, είπαν ότι είχε πέσει πάνω της και την τράβαγε απ' το χέρι, προσπαθώντας να της αποσπάσει βίαια τα χαρτιά, ενώ την εμπόδιζε να επιστρέψει στο γραφείο της. Η διευθύντρια αφού είχε προειδοποιήσει την γραμματέα ότι παραβαίνει ποικιλλοτρόπως τους κανονισμούς, κάλεσε σε βοήθεια τους συναδέλφους της. Κάποιοι από αυτούς, μάρτυρες του γεγονότος, προσπάθησαν να συνετίσουν τη γραμματέα και να την επαναφέρουν σε τάξη, χωρίς όμως αποτέλεσμα!!!

Σε αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο τις επόμενες μέρες, βρήκα το εξής παράλογο!!! Δηλαδή, το όνομα της γραμματέως σε έγγραφο αναφορικά με την απόσπαση της στο ΙΕΚ Κερατσινίου, μετά από αίτησή της!!! Δηλαδή η γυναίκα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Απ΄τη μια αρνήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντα της, ως όφειλε (γιατί άραγε;) και από την άλλη, έκανε τόση φασαρία και μετά την ΕΠΙΘΕΣΗ σε συνάδελφο και μάλιστα ΑΝΩΤΕΡΟ, πάει να τη βγάλει και καθαρή!

Με αυτό το γεγονός μπορείτε να καταλάβετε, γιατί η Ελλάδα πάει κατά διαόλου!!! Η εύρυθμη λειτουργία ενός Εκπαιδευτικού Ιδρύματος να εξαρτάται από τα τερτίπια μιας απλής γραμματέως ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ της, για την οποία πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο,ενώ πάει να τη βγάλει καθαρή, παίρνοντας απόσπαση σε γειτονικό ΙΕΚ τρεις μέρες μετά το παραπάνω ανήκουστο συμβάν και μάλιστα με τραυματισμό (ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΡΑΓΕ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;;)

Οι υπεύθυνοι όχι μόνο ΔΕΝ βλέπουν και ΔΕΝ τιμωρούν όσους δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά τους επιβραβεύουν κιόλας, μόλις βρουν ευκαιρία!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!