tromaktiko: Δεν κλείνει το «κεφάλαιο Μανωλά»

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δεν κλείνει το «κεφάλαιο Μανωλά»



Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά κάνουν στην ΑΕΚ, έτσι ώστε όταν ο νεαρός άσος βρει ομάδα να μπορέσει η Ένωση να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Στην ΑΕΚ έχουν μετανιώσει φυσικά που δεν εξασφάλισαν νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά, ένα τόσο σημαντικό και ελπιδοφόρο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ. Και όλα αυτά για μόλις 150.000 ευρώ. Την ώρα που ο πρώην πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης, δέσμευσε ένα σημαντικό μελλοντικό ποσό για τον Λεονάρντο, υπό τον φόβο να μην καταλήξει στον Ολυμπιακό, και ενώ οι Γκερέιρο και Γκούντγιονσεν αυτή τη στιγμή κοστίζουν μαζί 1,8 εκ. ευρώ.

Έτσι, προκειμένου να αποχωρήσει ο παίκτης άδοξα το καλοκαίρι, ως ελεύθερος και χωρίς να κερδίσει η ΑΕΚ το παραμικρό, στην Ένωση σκέφτονται να κάνουν νέο συμβόλαιο στον νεαρό αμυντικό. Ο Μανωλάς βέβαια, μπορεί εύκολα να βρει ένα καλό συμβόλαιο αυτή την εποχή, αλλά επειδή είναι ακόμη πολύ νέος, οι κιτρινόμαυροι σκέφτονται να του εκχωρήσουν κάποια από τα μελλοντικά του έσοδα και να τον πείσουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Επομένως, σε περίπτωση που πωληθεί το ερχόμενο ή το επόμενο καλοκαίρι, να μπορέσει και η ΑΕΚ να αποκομίσει κάποια χρήματα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να απαντηθούν δύο σημαντικά ερωτήματα. Πρώτον: Θα υπάρχει ΑΕΚ μετά τις 31 Μαρτίου; Και δεύτερον, ο παίκτης θα το δεχθεί;

Πηγή: www.gazzetta.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!