tromaktiko: Ποιοι υπογράφουν υπέρ Βενιζέλου

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ποιοι υπογράφουν υπέρ Βενιζέλου



Αυξάνονται μέρα με την μέρα οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ποιοι έχουν... υπογράψει από τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Στολάκη στην σημερινή «Karfitsa» την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση υπογραφών ανέλαβαν βουλευτές που από το 2007 αποτελούν τη σκληροπυρηνική ομάδα των «βενιζελικών», όπως η κ. Τόνια Αντωνίου και ο κ. Νίκος Σαλαγιάννης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, από την Κεντρική Μακεδονία, υπέρ της αρχηγίας Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ υπογράφουν οι βουλευτές: Μιχάλης Τζελέπης και Στάθης Κουτμερίδης από τις Σέρρες, Θεοδώρα Τζάκρη και Βασίλης Γιουματζίδης από την Πέλλα, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και Αθανάσιος Γικόνογλου από την Ημαθία, Θανάσης Παπαγεωργίου από την Πιερία και ο άλλοτε «παπανδρεϊκός» Γιώργος Φραγγίδης από το Κιλκίς.

Στη Θεσσαλονίκη το κείμενο υπογράφουν από την Α' Περιφέρεια οι: Εύα Καιλή, Γιάννης Μαγκριώτης, Χρύσα Αράπογλου και Σπύρος Βούγιας. Ο τελευταίος μάλιστα μιλώντας στην «Κ» επισημαίνει πως «η στήριξη Βενιζέλου είναι φυσική συνέχεια της προηγούμενης πορείας του κόμματος. Πρόκειται για μια επιλογή που μπορεί να συσπειρώσει και να λειτουργήσει ενωτικά για τη βάση του Κινήματος».

Από τη Β' Θεσσαλονίκης τον υπουργό Οικονομικών στηρίζουν έμπρακτα οι δυο βουλευτές της περιοχής, Βασίλης Γερανίδης και Γιώργος Αρβανιτίδης.

Όμως και οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του νομού, οι κκ. Χρήστος Παπαστεργίου από την Α' και ο κ. Παντελής Κουκουλεκίδης από τη Β' επιλέγουν το στρατόπεδο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Την ίδια επιλογή φέρεται να κάνει και ο Γιώργος Γεράκης, γραμματέας της Επιτροπής ΠΑΣΟΚ για την Κεντρική Μακεδονία και ο κ. Χρόνης Κουσαλίδης, γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!