tromaktiko: «Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης: Βιωσιμότητα, Λειτουργία και Αναβάθμιση»

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης: Βιωσιμότητα, Λειτουργία και Αναβάθμιση»



1. Σας γνωρίζουμε ότι, Παρασκευή 16/3/2012, έγινε σύσκεψη στο Γραφείο Δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, μετά από πρωτοβουλία του...
Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, με θέμα: «Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης: Βιωσιμότητα, Λειτουργία και Αναβάθμιση».

2. Κοινές ήταν οι θέσεις των συμμετεχόντων για το ότι:

- Το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης αποτελεί μια αξιόλογη ιατρική Μονάδα που καλύπτει τη βόρεια και βορειοανατολική πλευρά της Αττικής για θέματα υγείας του παιδιού, συντελώντας αποφασιστικά στην αποκέντρωση.

- Η λειτουργία του Νοσοκομείου μέχρι σήμερα τεκμηριώνει κατά τον καλύτερο τρόπο την ύπαρξη με την αποτελεσματικότητά του.

- Απαιτείται η στήριξη και η αναβάθμισή του σαν κεντρική νοσοκομειακή Μονάδα Υγείας για το παιδί, στην περιοχή μας.

- Η θέση ανάπτυξης του Νοσοκομείου, προσφέρεται για την ψυχοσωματική Υγεία των παιδιών και δεν επιβαρύνει τη λειτουργία στην περιοχή.

3. Σήμερα παρά ποτέ, που οι διεθνείς κακές συγκυρίες, οικονομικές και άλλες στοχεύουν στο ιερότερο και πλέον ελπιδοφόρο τμήμα της κοινωνίας μας, το παιδί, με απώλειες υγείας σε πολέμους κι ατυχήματα, είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε δίπλα του και να το στηρίξουμε με κάθε θυσία.

4. Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας για το θέμα που θα γίνει
στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, Ελ.Βενιζέλου και Ηγ.Μακρυγιάννη 2, Πεντέλη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 και ώρα 11:00

5. Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας μας βοηθάει και στηρίζει ό,τι ιερότερο έχουμε...ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Ο Δήμαρχος Πεντέλης
Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!