tromaktiko: Αγγελία του ΔΝΤ για φοροκυνηγούς στην Ελλάδα!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αγγελία του ΔΝΤ για φοροκυνηγούς στην Ελλάδα!



Οι τροϊκανοί ήλθαν για να μείνουν αρκετό καιρό. Το έχουμε ξαναπεί. Το ΔΝΤ όμως, μετά την άρνηση Γερμανών εφοριακών να έλθουν στην Ελλάδα... αναζητά στελέχη που θα δουλέψουν μόνιμα στην Αθήνα. Για την ακρίβεια δύο θέσεις ειδικών συμβούλων στη διαχείριση εσόδων για να εργαστούν στην Ελλάδα αναζητούν οι υπεύθυνοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Στην επίσημη ιστοσελίδα τους μάλιστα έβαλαν «αγγελία» στην οποία περιγράφονται αναλυτικά τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι!

Στα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι η «γνώση και/ή εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων φορολογίας που έρχονται αντιμέτωπα με μη συμμόρφωση στη φορολογική νομοθεσία».

«Το ΔΝΤ αναζητά δύο ειδικούς για την πλήρωση θέσεων εργασίας συμβούλων διαχείρισης εσόδων, με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. H διάρκεια της σύμβασης θα είναι αρχικά για περίοδο ενός έτους, με πιθανότητα επέκτασης έως τον Δεκέμβριο του 2013, ανάλογα με την επίδοση» γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία του το Ταμείο.

Υποψήφιοι που μπορούν να γίνουν δεκτοί πρέπει να έχουν πανεπιστημιακό δίπλωμα, ή ισοδύναμα προσόντα σχετικά με επαγγελματική ενασχόληση, να μιλούν άπταιστα την Αγγλική, να διαθέτουν ισχυρές γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες να έχουν εξαιρετικές διαπροσωπικές ικανότητες συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού στην ομαδική εργασία, στη διατήρηση σχέσεων αγαστής και αποτελεσματικής συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές και τους χορηγούς και τη διαχείριση ευαίσθητων θεμάτων σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Όπως αναφέρει η αγγελία θα προτιμηθούν υποψήφιοι που έχουν εμπειρία στη διοίκηση της φορολογικής λειτουργίας, συμμετάσχει σε προγράμματα αναμόρφωσης φορολογικού συστήματος, έχουν προηγούμενη εμπειρία στην οικοδόμηση διαχείρισης εσόδων (όπως συμμετοχή σε δραστηριότητες τεχνικής βοήθειας διοίκησης φορολογίας και σε οργάνωση και διεξαγωγή μαθημάτων εκπαίδευσης και εργαστηρίων), εμπειρία στη διοίκηση και εποπτεία τεχνικής βοήθειας και γνώση και/ή εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων φορολογίας που έρχονται αντιμέτωπα με μη συμμόρφωση στη φορολογική νομοθεσία».

Ωστόσο όποιος επιχειρήσει να μπει στην ιστοσελίδα του IMF για να δει την "αγγελία" θα διαπιστώσει ότι δεν είναι πια διαθέσιμη.

Που σημαίνει δύο πράγματα. Ή αποσύρθηκε η "αγγελία" ή βρέθηκαν αμέσως οι δύο τους οποίους έψαχνε για φοροκυνηγούς του ΔΝΤ...
 http://www.trelokouneli.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!