tromaktiko: Η Περιφέρεια καλεί το Δήμο Θερμαϊκού να κατεδαφίσει τις παράνομες κεραίες στην Αγία Τριάδα

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η Περιφέρεια καλεί το Δήμο Θερμαϊκού να κατεδαφίσει τις παράνομες κεραίες στην Αγία Τριάδα



Τα μεγάλα λόγια κάποτε τελειώνουν και τη θέση τους θα πρέπει να πάρουν οι πράξεις.
Η περιφέρεια με έγγραφό της που παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησής μας, ζητά από το Δήμο Θερμαϊκού να λάβει Απόφαση Κατεδάφισης των κεραιών που θα την "εκτελέσει" η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με προσωπικό και εξοπλισμό που παρακαλείται να διαθέσει ο Δήμος.
Με το ίδιο έγγραφο ζητά από την Πολεοδομία Δήμου Θέρμης να διαθέσει τους υπαλλήλους, που είχαν διενεργήσει την αυτοψία και συνέταξαν τις εκθέσεις αυτοψίας των αυθαίρετων κατασκευών, ώστε να παραβρεθούν την ημέρα που θα ορίσει για την κατεδάφιση ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Καλούνται επίσης οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (Vodafone και Cosmote) να δηλώσουν αν πρόκειται, εντός τριών ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης, να απομακρύνουν με δικά τους μέσα τις κεραίες. Ώστε και να διαφυλάξουν τον εξοπλισμό αλλά και για να μην τους καταλογιστούν τα έξοδα κατεδάφισης.

Αναμένουμε με έντονο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης που ταλαιπωρεί επί τρία χρόνια με την εκπεμπόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία τους μαθητές του σχολείου της Αγίας Τριάδας και που η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ τους έχει γίνει ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι παραπομπών από τον "Άννα στον Καϊάφα" μεταξύ δικαστηρίων, φορέων, δήμων και θεσμοθετημένων κρατικών οργάνων.

activistika.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!