tromaktiko: Είπαν «ναι» Παππάς και Νοτιάς

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Είπαν «ναι» Παππάς και Νοτιάς



Οι Παππάς και Νοτιάς φέρεται να έχουν αποδεχθεί την πρόταση του Γ. Βούρου και απομένουν οι Χατζηιωάννου και Γκούμας ώστε να πει το «ναι» και ο Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς δέχθηκαν την πρόταση – πρόσκληση του βουλευτή Γιάννη Βούρου να συμμετάσχουν στη συζήτηση των «πέντε» για να λυθούν τα προβλήματα της ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, φέρεται να έχει απαντήσει θετικά σε περίπτωση που παρευρεθούν στην συνάντηση οι Παππάς και Νοτιάς, αλλά και οι Γκούμας και Χατζηιωάννου.

Έτσι λοιπόν, οι δύο πρώτοι φέρεται να είπαν ήδη το «ναι». Πρώτος ο Πέτρος Παππάς ξεκαθάρισε ότι ανοιχτός σε περαιτέρω βοήθεια της Ένωσης αν αναμειχθεί ξανά στην ΠΑΕ ο «Τίγρης», στο οποίο έχει κάνει αρκετές φορές άνοιγμα για επανενεργοποίηση του στα κοινά της ομάδας.

Όσο για τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά, ο Χιώτης επιχειρηματίας είναι γνωστό πως δεν σκέφτεται να συνεχίσει να στηρίζει την ΠΑΕ αν παραμείνει μόνος του, ενώ η προοπτική να βρει συμπαίκτες – πόσο μάλλον όταν ένας εξ αυτών πιθανώς να είναι ο Μελισσανίδης – τον κάνει να βλέπει μόνο θετικά την πρόταση του προέδρου του «Θεμέλιο 21».

Έτσι λοιπόν, το μόνο που απομένει είναι να πουν το ναι και οι Χατζηιωάννου και Γκούμας και να λάβει χώρα η συνάντηση, στην οποία αν ο Νοτιάς δεν καταστεί δυνατό να παραστεί θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!