tromaktiko: Ετοιμάζουν επιθέσεις στους χώρους ψηφοφορίας του ΠΑΣΟΚ!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζουν επιθέσεις στους χώρους ψηφοφορίας του ΠΑΣΟΚ!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πολίτες και σωματεία σχεδιάζουν να εισβάλλουν στους χώρους στους οποίους θα στηθούν... κάλπες στο Ηράκλειο για την ανάδειξη του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ!

Οι πολίτες που ετοιμάζουν τις επιθέσεις στα εκλογικά κέντρα, έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν την εισβολή τους, προκειμένου αυτή να γίνει με συντονισμένο τρόπο.

Άγνωστο παραμένει αν θα επιτεθούν στα εκλογικά κέντρα του Ηρακλείου ή και σε κάποια από τα 30 εκλογικά κέντρα που θα στηθούν στο Νομό.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πηγές, αυτή η επίθεση δε θα γίνει ανοργάνωτα. Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι τα μέλη συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου, ο οποίος έχει έρθει πρόσφατα σε άγρια κόντρα διαρκείας με την κυβέρνηση, ετοιμάζονται για μεγάλη ...κινητοποίηση.

Αν πάντως οι κινήσεις αυτές γίνουν με στόχο την πρόκληση επεισοδίων, είναι πολύ πιθανό η κατάσταση να ξεφύγει και τα γεγονότα να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, με δυσάρεστες συνέπειες, όχι μόνο για τα μέλη της κάθε εφορευτικής επιτροπής, αλλά και για όσους θα πάνε να ψηφίσουν και θα βρεθούν τη στιγμή των επεισοδίων μέσα στις αίθουσες ψηφοφορίας!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!