tromaktiko: Στο «κίνημα της πατάτας» συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Στο «κίνημα της πατάτας» συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα



Ο Δήμος Βύρωνα προσχωρεί, σε συνεργασία με τους Δήμους Καισαριανής, Ηλιούπολης και Ζωγράφου, στο «κίνημα της πατάτας», σε μία ακόμα προσπάθεια να... σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί από την κρίση.

Για το λόγο αυτό και δίνει τη δυνατότητα στους δημότες του να προμηθευτούν πατάτες κατευθείαν από τον παραγωγό, σε χαμηλή τιμή. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου και να την καταθέσουν στο Δημαρχείο Βύρωνα. Για την πρώτη παραγγελία οι αιτήσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Μαρτίου (12 το μεσημέρι), ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παραγγελίες σε εβδομαδιαία βάση. Οι δημότες θα μπορούν να παραγγέλνουν μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι προκειμένου να παραλάβουν στο τέλος της ίδιας εβδομάδας (Παρασκευή ή Σάββατο). Αιτήσεις που κατατίθενται από την Τετάρτη το απόγευμα περιλαμβάνονται στην παραγγελιά της επόμενης εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να συμπεριληφθούν στην πρωτοβουλία και άλλα βασικά προϊόντα.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «Είναι χρέος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να βοηθήσει τους πολίτες με όποιο τρόπο μπορεί, στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ακόμα πιο σημαντικές για καθαρά αστικές περιοχές, όπως είναι το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου της Αττικής».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!