tromaktiko: Έναν "λαθρομετανάστη" μπορέσαμε και επιστρέψαμε, και αυτός ήταν ...ο Οτσαλάν

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Έναν "λαθρομετανάστη" μπορέσαμε και επιστρέψαμε, και αυτός ήταν ...ο Οτσαλάν



Ως γνωστόν καθημερινά από τον 'Εβρο της Θράκης περνάνε στην νέα Ευρώπη πάνω από 300 άτομα ημερησίως καταλήγοντας στην πρωτεύουσα της χώρας μας, όπου και εκεί γίνεται το έλα να δεις.
Η εγκληματικότητα στα άκρα.. όπως και το περιστατικό στην πόλη τον Ιωαννίνων χθες δεν ήταν και λίγο, αφού αποκαλύφθηκε η συμμορία Αφγανών που κατέσφαξε 21χρονο ομοεθνή του πετώντας τον σε λάκκο.

Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν ξέρει να χειρίζεται αναλόγως τον καθένα λαθρομετανάστη, στο αν ο καθένας της είναι χρήσιμος και πόσο.. εδω όμως δεν έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση ανίκανη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, αντίθετος, έχουμε να κάνουμε με μια ικανότατατη κυβέρνηση, μια σοσιαλιστική τακτική που συναλλάσσει τους λαθρομετανάστες της αναλόγως με τα συμφέροντα της, και πάντα από συγκεκριμένο κόμμα.. όπου δεν έχανε ποτέ αφορμή να δείχνει πόσο καλά ξέρει να κάνει την δουλεια του απέναντι στα αφεντικά της. Και φυσικά αναφερόμαστε οτι αυτή η σοσιαλιστική κυβέρνηση πάντα αφήνει εποχή σε θέματα λαθρομεταναστών.. όπως για παράδειγμα ''τόλμησε'' και κατάφερε να επιστρέψει μόνον έναν λαθρομετανάστη από την χώρα εισαγωγής του .. και αυτός την ο ΟΤΣΑΛΑΝ..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!