tromaktiko: Αναγνώστης αναφέρει... Έλληνα, μην τσιμπάς...

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αναγνώστης αναφέρει... Έλληνα, μην τσιμπάς...



Από τη συνέντευξη τύπου του διορισμένου πρωθυπουργού χθες και με τη συνεπικουρία των γνωστών παπαγάλων αμαζονίου... σε συνδυασμό με τις γαλαντόμες δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων (συμπεριλαμβανομένου και του κ. Σοιμπλε) καταβάλλεται προσπάθεια να διαμορφωθεί ένα κλίμα ευδαιμονίας, περί των επιογών που έγιναν, περί ανάπτυξης που έρχεται, περί δρόμου που έχει διανυθεί κλπ.
Φίλοι συμπολίτες μην πλανηθείτε από αυτά τα κούφια λόγια. Δεν αποτελούν παρά το εισαγωγικό λογίδριο μιας βραχείας προεκλογικής περιόδου που ως αποκλειστικό σκοπό θα έχει τη διατήρηση ενός ποσοστού 40-45% στο δικομματισμό, και με την προϋπόθεση της κατάληψης της πρώτης θέσης από τα κάποιο από τα δύο (πειθήνια) κόμματα εξουσίας. Σκοπός είναι να "δικαιωθεί" η πολιτική που τόσο πρόθυμα στήριξαν τα δύο μεγάλα κόμματα. Ναι, δεν επιζητούν αυτοδυναμία για την επόμενη μέρα. Απλώς νομιμοποίηση για να συνεχίσουν να συγκυβερνούν μέχρι...νεωτέρας.
Μια κυβέρνηση λοιπόν στρατευμένη στην εξυπηρέτηση της πολιτικής που έχει κάνει ρημάδι τις ζωές μας, φανταστείτε πως θα πορευθεί όταν θα έχει και νωπή λαϊκή εντολή. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ αδέρφια....Τα δύσκολα είναι μπροστά!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!