tromaktiko: Γράμμα αναγνώστης προς την κα Μέρκελ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Γράμμα αναγνώστης προς την κα Μέρκελ



Σεβαστή και αξιολάτρευτη κα Μέρκελ. Ταπεινός δούλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ πραγμάτων, τολμώ να ενοχλήσω την θεικήν σας αποστολή, και με την παρούσα μου επιστολή... να σας ζητήσω συγγνώμη για την ασέβεια των λίγων ανυπότακτων και ακραίων συμπατριωτών μου, που τολμούν να προσβάλλουν την θεική σας υπόσταση , και με λόγια να υποβαθμίζουν την αποστολή σας, που είναι σωτηρία της αγέλης προβάτων στην Ελλάδα,που ο επουράνιος θεός σας έχει αναθέσει.

Συγχωρήστε μας, για τις απαράδεκτες σκέψεις που κάνουμε και τις κατηγορίες που σας χρεώνουμε, αλλά μετά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα που δεχτήκαμε από τα τοπικά όργανά σας, ζαλισμένοι νηστικοί και τρομοκρατημένοι για το μέλλον, αντί να δούμε τους πραγματικούς ενόχους, νομίσαμε ότι η θεική σας Υψηλότητα έφταιγε για τα βάσανά μας, και προσβάλλαμε το θεικό σας έργο.

Σήμερα όμως που επί τέλους βρεθήκαμε στη καθιερωμένη θέση, που επί 2.000 και πλέον χρόνια μας έχει τοποθετήσει η πλειοψηφία των ευγενών Ευρωπαίων, αρχίσαμε και κατανοούμε για μια ακόμη φορά το πρόβλημα, και αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την παράλογη συμπεριφορά μας. κα Μέρκελ, θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω με την επιστολή μου αυτή, γιατί οι συμπατριώτες μου τελευταία εκφράζονται με ασέβεια στο έργο και στην προσωπικότητά σας.Πριν όμως προχωρήσω σε οποιαδήποτε σκέψη για το πρόβλημα, θα ήθελα, πολύ ταπεινά να σας εκθέσω κάποιες πολύ δειλές και πολύ βαθειά ευρισκόμενες στην ψυχή μου σκέψεις.

Αυτό θα το κάνω με πολύ προβληματισμό, γιατί πιθανόν οι σκέψεις μου αυτές, θα θίξουν χωρίς να το θέλω ,τα δίποδα όντα που έχετε τοποθετήσει στην πατρίδα μου, για να μας βασανίζουν ώστε να μας γιατρέψουν από την αιώνια αρρώστια της ελληνοπάθειας που πάσχουμε. Όμως επειδή είμαστε πιστοί στην ανατολική θεωρεία «τα του θεού τω θεώ και τα του καίσαρος τω καίσαρα»,πρέπει να σας καταδώσω,(που αλλού αλήθεια θα βρεις καταδότες καλλίτερους?),τα τοπικά σας όργανα για την ανικανότητά τους να εκτελέσουν την αποστολή που τους αναθέσατε και την αρνητική εικόνα που δημιούργησαν, στην ελληνική κοινωνία , για την θεική σας προσωπικότητα.

Είναι οι μόνοι ένοχοι, και γι’αυτό θα πρέπει γρήγορα να τους αντικαταστήσετε. (Άλλωστε κάποιοι κενοί περιεχομένου πολυλογάδες, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους).

Τα ανδρείκελα αυτά, παρά του ότι ζουν ανάμεσά μας και τους πληρώνετε και σεις και εμείς, πολύ ακριβά, σας μεταφέρουν πάντα ψευδή εικόνα για την κατάσταση στην παροικία σας, κι’αυτό γιατί επιλέξατε ανίκανους και ανεπάγγελτους κηφήνες, να εκτελέσουν μια τόσο λεπτή αλλά και βαριά και

κουραστική αποστολή.Θα ήθελα να σας πώ ένα μυστικό, και σας παρακαλώ αν μπορείτε να μην το κοινοποιήσετε και να προστατεύσετε έναν χαφιέ σαν εμένα, γιατί πιθανόν να κινδυνεύσω, από τις αρμόδιες επιτροπές επιβολής της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Μπορεί να μου επιβάλλουν υψηλό πρόστιμο για την δημοκρατική μου συμπεριφορά, και επειδή δεν έχω να το πληρώσω θα με οδηγήσουν στην φυλακή με την κατηγορία του τρομοκράτη.Το μυστικό αυτό έχει να κάνει με τα λεφτά σας κα Μέρκελ, όπως και τα δικά μας, που δυστυχώς, δεν τα διέθεσαν όλα, για την αποστολή που τους αναθέσατε. Τα λίγα που διέθεσαν, δεν ήταν αρκετά να εξαγοράσουν το σύνολο των ιθαγενών, και έτσι δεν κατάφεραν να συνετίσουν τον επικίνδυνο και ανυπότακτο λαό. Αλλά κατάφεραν όμως να μεγαλώσουν τις καταθέσεις τους, και μ’αυτές, την επιρροή τους στους συνάθρωπους, από τους οποίους αγοράζουν πλέον εύκολα σεβασμό, αναγνώριση, υποταγή, φιλία, εξουσία, και πάνω από όλα SEX made in U.S.A.Αν ήταν λίγο εργατικοί και είχαν μπολιαστεί με την Ελληνική παιδεία, θα ήξεραν ότι, υπάρχει ο θεός έρωτας στην Ελλάδα, αυτός που συνεπέρνει τον άνθρωπο και τον κάνει θεό, αλλά δυστυχώς αυτός δεν αγοράζεται κα Μέρκελ και δεν αγοράζεται με οποιοδήποτε ποσόν και να διαθέσει κάποιος. Θα ήθελα να σας το πω αυτό, γιατί φαίνεστε και σεις να έχετε το ίδιο πρόβλημα, με την κακία και το μίσος που εκφράζετε για μας. Δυστυχώς το μίσος που τρέφετε για τους Έλληνες, δεν σας άφησε να συναντήσετε αυτόν τον φτερωτό θεό, κι ερχόμαστε εμείς τώρα να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να νοιώσει κάποιος ότι είναι θεός, και όχι ο βωμός του μαμωνά στον οποίο η παρέα σας αφιερώνει την λατρεία της.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας κάνει να φαινόμαστε ασεβείς σε σας τους «θεούς»,και να σας υπενθυμίζουμε προσβλητικά, ότι, οι πρόγονοί μας, μας άφησαν κάτι παράξενες δοξασίες παρακαταθήκη, κατά τις οποίες ο άνθρωπος με τα έργα του μπορεί να μοιάσει τους θεούς.

Γαυτό λοιπόν κι εμείς «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι», θεωρούμε ότι θα πρέπει η εργασία μας να μας δίνει την δυνατότητα να ζούμε αξιοπρεπώς, και τολμούμε να απαιτούμε να απολαμβάνουμε ένα καλό επίπεδο ζωής, πράγμα το οποίο σας κάνει να μας θεωρείτε διεφθαρμένους, και τεμπέληδες.(Ποτέ όμως δεν μας εξηγήσατε πως ένας τεμπέλης λαός κληροδότησε στην ανθρωπότητα τον ανυπέρβλητο πολιτισμό, που γνωρίζετε, και που όταν τον ξεχνάτε δυστυχώς επανέρχεται ο πλανήτης στον τρόπο ζωής που μετατρέπει τους ανθρώπους σε κτήνη!)

Επειδή ξέφυγα σε αμπελοφιλοσοφίες,κα Μέρκελ επανέρχομαι στην αποστολή μου, που είναι η προσφορά της βοήθειάς μου, για να κατανοήσετε από τι «υλικά» είναι φτιαγμένος τούτος ο λαός που σας γεμίζει τόσα προβλήματα.

Για χιλιετίες, κυρά Μέρκελ, προσπαθούν οι καλοί άνθρωποι του πλανήτη, να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα, και ενοχλητικό πολιτισμό να τους υπενθυμίζει τον ανθρώπινο τρόπο ζωής.

Τον μόνο που δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν ήταν ο καταραμένος ελληνικός λαός και ο τόσο ενοχλητικός πολιτισμός του.

Κυρά Μέρκελ,μην παιδεύεστε άλλο, γιατί δεν πρόκειται ούτε κι εσείς να το καταφέρετε. Δυστυχώς για τους κακούς της γης, ο Έλληνας και ο πολιτισμός του είναι σαν τον σπόρο που πάντα θα φυτρώνει. Είδατε στις ειδήσεις τελευταία για τον σπόρο που ανακαλύφτηκε κάτω από τους πάγους,

και περίμενε χιλιάδες χρόνια να ξαναφυτρώσει, και να γίνει όμορφο λουλούδι. Ε κάπως έτσι είναι και τούτος ο λαός.

Αλήθεια κυρά Μέρκελ, σκεφτήκατε μήπως τελικά, ο ελληνικός πολιτισμός έχει μολύνει το DNA,των λαών της γής και είναι πολύ αργά πλέον να τον εξαφανίσετε ?

Επισκέφτηκα την όμορφη πατρίδα σας πολλές φορές, και έκανα πολλούς φίλους, και θα ήθελα να σας ρωτήσω να μου λύσετε μια απορία. Είδα και θαύμασα στα μουσεία σας χιλιάδες έργα που μου φάνηκαν γνωστά και φτιαγμένα από γνωστούς Έλληνες δημιουργούς. Στην Koenig platz δε του Μονάχου, έμεινα έκθαμβος, και για τα κτήρια που ο φιλέλλην βασιλιάς σας έκτισε, τιμώντας με το παραπάνω όλους τους ελληνικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς, αλλά και για τα χιλιάδες σπουδαία εκθέματα εντός. Εκθέματα που η αξία τους φαίνεται να είναι ασύλληπτη για το μυαλό μας.

Αν η ιστορία, κυρά Μέρκελ,σας ζητήσει τιμολόγιο με το οποίο τα αποκτήσατε, αλήθεια έχετε αυτά τα παραστατικά που θα αποδεικνύουν τον νόμιμο όπως συνηθίζεται να λένε ,τρόπο απόκτησής τους?

Είδα επίσης ,χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, να έρχονται από όλα τα μέρη του πλανήτη, να πληρώνουν ένα αλμυρό εισιτήριο και να εισέρχονται εντός των υπέροχων κτηρίων που ανέφερα, για

να θαυμάσουν τα αμύθητα εκθέματα που είναι εντός των κτηρίων αυτών. Προσπάθησα με απλό τρόπο

να υπολογίσω τα έσοδα που εισρέουν στα ταμία σας και ζαλίστηκα. Αλήθεια σκεφτήκατε ποτέ να δώσετε στους νόμιμους ιδιοκτήτες των έργων αυτών, ένα μέρος από τα έσοδα, που μαζί με τις άλλες οφειλές που έχετε για την Ελλάδα, θα κάνουν τους Έλληνες τον πλουσιότερο λαό στον πλανήτη!

Αν όχι, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να το σκεφθείτε, και να πράξετε τα δέοντα, ώστε η ιστορία να σας αναφέρει σαν έναν από τους σπουδαίους Φιλλέληνες.. Και πιστέψτε με, κυρά Μέρκελ,αυτό θα είναι το γλυκύτερο συναίσθημα που μπορείτε να νοιώσετε!!!!

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα ,όπως λέει ο ερωτικός ελληνικός λαός……

Με σεβασμό
Κώστας Βέρμπης ,
Πρώην πρόεδρος της κοινότητας Πέρδικας
Του νομού Θεσπρωτίας.

ΥΓ. Το γράμμα μου, επειδή δεν διαθέτω την διεύθυνσή σας, θα προσπαθήσω να φθάσει στα χέρια σας δια μέσου του ελληνικού τύπου, η δια μέσου των μεγάλων Γερμανικών εφημερίδων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!