Πολλοί, καταχρηστικώς βέβαια, το γράφουν σα φιλέτο γλώσσα! Είναι φτηνό (6-8€ το κιλό), πεντανόστιμο και το κάνεις ό,τι θες, οπότε τώρα που μαζί με το καλοκαίρι, εκλείπει το ψάρι στο κάρβουνο, το παγκάσιους βγάζει ιδέες για ψάρι στο σπίτι!
Το έκανα ως εξής:
Σοτάρισμα σε ελαιόλαδο ένα κρεμμύδι σε ροδέλες, δυο τρεις σκελίδες σκόρδο, μερικές πράσινες ελιές σε κομματάκια, λίγη κάπαρη και 4-5 σπόροι κάρδαμο! Μόλις κάψουν όλα αυτά σοτάρονται τα φιλέτα του ψαριού από δυο τρία λεπτά η κάθε πλευρά! To αλατοπιπερώνουμε κι όλας, ναι
Σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκό κρασί! Στο μεταξύ σε ένα μπολάκι έχουμε ανακατέψει χυμό από μισό λεμόνι, δυο κουταλιές μουστάρδα, μια κουταλιά μέλι και μισό ποτήρι νερό! Μολις πάρει βράση τα ρίχνουμε μέσα κι αυτά! Καπάκι βάζουμε το καπάκι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για κανα δεκάλεπτο, δεν θέλει πολύ! Συνοδεύουμε με ένα ρύζι basmati!