tromaktiko: «Εάν ήμουν πατέρας ενός τέτοιου τέρατος, θα σιωπούσα ντροπιασμένος»

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Εάν ήμουν πατέρας ενός τέτοιου τέρατος, θα σιωπούσα ντροπιασμένος»



Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ απάντησε σήμερα στον πατέρα του Μοχαμέντ Μεράχ, ο οποίος απειλεί με αγωγή κατά της Γαλλίας , συμβουλεύοντάς τον «να σωπάσει» και χαρακτηρίζοντας τον γιο του «τέρας», υπεύθυνο για τον θάνατο επτά ανθρώπων...«Εάν ήμουν πατέρας ενός τέτοιου τέρατος, θα σιωπούσα ντροπιασμένος», δήλωσε ο Αλέν Ζιπέ στο Radio Classique. Χθες το βράδυ, ο Μοχάμεντ Μπεναλέλ Μεράχ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της Γαλλίας για τον θάνατο του γιου του.
Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του προέδρου της Γαλλίας Ανρί Γκενό χαρακτήρισε ξεδιάντροπη την πρόθεση του πατέρα του Μοχαμέντ Μεράχ.
«Είναι δικαίωμά του, αλλά δεν μου έρχεται παρά μία λέξη: ξεδιαντροπιά. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένα τέρας που σκότωσε εν ψυχρώ. Η κοινωνία δεν του οφείλει τίποτε», είπε.
Ο Μοχαμέντ Μεράχ ήταν ο μικρότερος αδελφός μίας σειράς πέντε παιδιών. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν πέντε ετών. Τα πέντε παιδιά μεγάλωσε η μητέρα τους Ζουλίκα, ανεπάγγελτη, ενώ ο πατέρας του ήταν απών από τη ζωή της οικογένειας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!