tromaktiko: Γιατί να αντικαταστήσετε όταν μπορείτε να επισκευάσετε με πολύ χαμηλό κόστος;

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Γιατί να αντικαταστήσετε όταν μπορείτε να επισκευάσετε με πολύ χαμηλό κόστος;



Για σχεδόν 40 χρόνια η Color Glo International συνεργάζεται με αντιπροσωπείες καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ιδιώτες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους για το...
αυξανόμενο έξοδο αντικατάστασης των εσωτερικών στοιχείων που έχουν υποστεί ζημία σε ατύχημα ή λόγω βανδαλισμού. Οι κατασκευαστές δέρματος, βινυλίου, πλαστικών και υφάσματα σε όλον τον κόσμο έχουν αποδεχτεί τα αποκλειστικά προϊόντα ιδιοκτησίας της εταιρίας μας για χρήση. Επί του παρόντος παρέχουμε επιτυχώς σέρβις σε αυτοκίνητα όλων των κατασκευαστών παγκοσμίως.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις επισκευές μας είναι σχεδιασμένα και παράγονται από την εταιρεία μας, έχουν ως βάση το νερό και είναι υδατοδιαλυτά, χωρίς οσμή, φιλικά προς το περιβάλλον.
Στεγνώνονται αμέσως μετά την επισκευή από τους τεχνικούς μας και είναι αμέσως διαθέσιμα προς χρήση, χωρίς να αφήνουν βλαβερά απόβλητα ή κατάλοιπα.
Οι επισκευές πραγματοποιούνται στο χώρο που βρίσκεται το προς επισκευή αντικείμενο με αποτέλεσμα να αποφεύγονται περιττές ενεργοβορες και ρυπαρές μετακινήσεις που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Μπείτε στο site μας: www.colorglo.gr
ή καλέστε μας στο: 801 100 5059 για να στείλουμε έναν τεχνικό μας να κάνει εκτίμηση ΔΩΡΕΑΝ της εργασίας που εσείς θέλετε.

(Η υπηρεσία διατίθεται μόνο στο Νομό Αττικής)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!