tromaktiko: Καταγγέλλει τον οργανισμό λαϊκών αγορών ο Διάκος…

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Καταγγέλλει τον οργανισμό λαϊκών αγορών ο Διάκος…




Του ρουσφετιού το κάγκελο γίνεται στο ταμείο λαϊκών αγορών μιας που συνεδριάζουν χωρίς το διοικητικό συμβούλιο να είναι σε πλήρη σύνθεση. Ο νέος πρόεδρος του ταμείου είχε αναλάβει εργολαβικά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ τάζοντας σε όλους άδειες λαϊκών για να πάνε να ψηφίσουν τον Βενιζέλο. Ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού και μέλος του ΔΣ της ΠΕΔΑ Γ.Διάκος απέστειλε επιστολή στην Α.Διαμαντόπουλου όπου την καλεί να αναλάβει πρωτοβουλία για να υπάρξει στο Δ.Σ πλήρη σύνθεση. Ολόκληρη η επιστολή….

Κυρία Υπουργέ,

Με την υπ’ αριθμών 3/1-12-2011 απόφαση της Ε.Ε. της Π.Ε.Δ.Α. που αφορά τον ορισμό εκπροσώπων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθήνας-Πειραιά (Ο.Λ.Α.Α.Π.) έχουμε οριστεί από τις 12 Ιανουαρίου 2012 ως τακτικό μέλος Διάκος Ιωάννης Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. και ως αναπληρωματικός μου ο κ. Μπρούλιας Γιώργος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. επίσης.

Ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί ο ορισμός μας τόσο από τον προκάτοχο Υπουργό σας και ούτε ακόμα από εσάς με αποτέλεσμα το Δ.Σ. του Ο.Λ.Α.Α.Π. να συνεδριάζει από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα χωρίς δικαίωμα ψήφου και υπογραφής του εκπροσώπου του κεντρικού οργάνου της πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις που λόγο ελλιπής συνθέσεως πιθανόν να πάσχουν, διότι συνεδριάζουν με 13 από τα 15 μέλη που πρέπει να διαθέτει το Δ.Σ. του Ο.Λ.Α.Α.Π., πληροφοριακά επίσης δεν έχει οριστεί και ένας ακόμη εκπρόσωπος.

Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Στ. Διάκος

dimotikosafari.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!