tromaktiko: Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πρέβεζα και συλλήψεις για ναρκωτικά

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πρέβεζα και συλλήψεις για ναρκωτικά



Ένα γερό «χτύπημα» στα κυκλώματα των εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, κατάφεραν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας...έπειτα από καταδίωξη που θύμιζε... κινηματογραφική ταινία.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες, πως θα γινόταν διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, με δύο ΙΧ αυτοκίνητα, από την ελληνοαλβανική μεθόριο με προορισμό την Ελευσίνα.

Στον Αρχάγγελο είχαν στήσει «μπλόκο» με τη συνδρομή και της ομάδας ΔΙΑΣ. Έκαναν σήμα στα ύποπτα οχήματα να σταματήσουν, ωστόσο οι οδηγοί τους δεν υπάκουσαν. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία έληξε επιτυχώς για τους αστυνομικούς σε σημείο επί της Ε.Ο. κοντά στα Φλάμπουρα.

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, τρεις άντρες και μία γυναίκα. Οι τρεις είναι Ρομά, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες διέμεναν στην περιοχή μας.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στο ένα αυτοκίνητο 98 δεμάτια ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 105 κιλών και 300 γραμμαρίων και στο άλλο 96 δεμάτια, συνολικού βάρους 113 κιλών και 700 γραμμαρίων. Κατέσχεσαν και 7 κινητά τηλέφωνα, που μπορούν να δώσουν πολύτιμες πληροφορίες στην περαιτέρω έρευνα, όπως επίσης και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Πρέβεζας και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
atpreveza.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!