tromaktiko: Μαθήματα κατ’ οίκον

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μαθήματα κατ’ οίκον



του Θεολόγου Αλεξανδράτου
Μέχρι πέρυσι η 17χρονη Τζόρνταν Πάουερς ήταν μία από τις μαθήτριες του 41χρονου Τζέϊμς Χούκερ σε λύκειο του Μοντέστο στην Καλιφόρνια.
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και ενηλικιώθηκε, είναι η επίσημη αγαπημένη του και συζεί με τον έρωτά της.

Η σχέση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην πόλη αλλά έγινε και εθνικό θέμα μετά τις καταγγελίες της μητέρας της κοπέλας. Η Τάμι Πάουερς έχει καταθέσει αγωγή κατά του εραστή της κόρης της με την κατηγορία ότι ξεκίνησε τις σχέσεις μαζί της πριν αυτή γίνει 18 ετών. Ο Χούκερ και η Τζόρνταν το αρνούνται αλλά η μαμά προσκομίζει φωτογραφίες, μηνύματα στο κινητό και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να αποδείξει του λόγου της το αληθές.

Ο Χούκερ (που το όνομά του διαβάζεται και ως «πόρνη» στα αγγλικά) παραιτήθηκε από το σχολείο, άφησε τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του (η κόρη του ήταν συμμαθήτρια της καλής του) και ζει με την μικρή σε σπίτι που νοίκιασε.

Το ότι ο έρωτας φώλιασε ανάμεσα στους δύο ανθρώπους παρά τη διαφορά ηλικίας δεν αρέσει στη συντηρητική και αρτηριοσκληρωτική κοινωνία παρά το προφανές: ο άνθρωπος βαρέθηκε τόσα χρόνια με τη γυναίκα του και προτίμησε τα θέλγητρα του νεότερου θηλυκού. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο και το στραβό εφόσον είναι μια κοινή πράξη δύο ενηλίκων ανθρώπων.

Πέραν πλάκας πάντως, η ιστορία πήρε διαστάσεις και λόγω των καταγγελιών της μητέρας αλλά και του γεγονότος ότι ο τύπος παράτησε την οικογένειά του σοκαρισμένη και σύξυλη.

Μάλιστα η Τζόρνταν, που όπως λέει «κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, ο Τζέϊμς είναι πολλά παραπάνω από εραστής μου», παράτησε την τελευταία τάξη του σχολείου και της κάνει ιδιαίτερα στο σπίτι (προφανώς όλων των ειδών) ο αγαπημένος της.

Ο οποίος ζει το όνειρό του έστω και αν ξέρει ότι δεν θα κρατήσει πολύ…

topontiki.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!