tromaktiko: Απάντηση στο δημοσίευμα Επικίνδυνες πινακίδες κυκλοφοριακής σήμανσης - άφαντος ο Δήμος Γλυφάδας

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Απάντηση στο δημοσίευμα Επικίνδυνες πινακίδες κυκλοφοριακής σήμανσης - άφαντος ο Δήμος Γλυφάδας



Σε συνέχεια του δημοσιεύματος με τίτλο «επικίνδυνες πινακίδες κυκλοφοριακής σήμανσης – Άφαντος ο Δήμος Γλυφάδας» θα θέλαμε...(αφορά: Επικίνδυνες πινακίδες κυκλοφοριακής σήμανσης - Άφαντος ο Δήμος Γλυφάδας )
να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποιούν συστηματικά καθαρισμό πινακίδων ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές που στεγάζονται σχολεία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος έχει υλοποιήσει δράσεις καθαρισμού σε συνεργασία με φορείς, την περιφέρεια αλλά και εθελοντές πολίτες. Σχετικά με τις αναφορές σας έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες θα προχωρήσουν άμεσα στον έλεγχο των σημείων και στον καθαρισμό των πινακίδων.

Με αφορμή το δημοσίευμα σας θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνεργασία των κατοίκων της πόλης μας στη βελτίωση της εικόνας της και να ενημερώσουμε όσους δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να στέλνουν τις επισημάνσεις τους για τα θέματα της πόλης μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@glyfada.gr. Ανάλογα με το θέμα οι επισημάνσεις μεταβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες για απάντηση και άμεση αντιμετώπιση.

Γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο εύκολη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!