tromaktiko: Ρύθμιση για το... τρικ με τις φορητότητες

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ρύθμιση για το... τρικ με τις φορητότητες



Ρύθμιση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απλήρωτων λογαριασμών στις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες κατέθεσε το υπουργείο Υποδομών στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή και πρόκειται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι...
ειδικά το διάστημα αυτό το φαινόμενο κάποιος να αλλάζει πάροχο χωρίς να έχει εξοφλήσει τον προηγούμενο έχει λάβει διαστάσεις, με αποτέλεσμα οι επισφάλειες στις εταιρείες να έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση.
Με βάση τη ρύθμιση που επιχειρείται για την υλοποίηση της φορητότητας (διατήρηση του τηλεφωνικού αριθμού μετά την αλλαγή παρόχου) οι πάροχοι δότες «δύνανται να θέτουν ως προϋπόθεση την εξόφληση όλων των οφειλών του συνδρομητή που προβαίνει σε φορητότητα του αριθμού του μέχρι και την ημερομηνία υλοποίησης της φορητότητας, συμπεριλαμβανομένων των υπόλοιπων επιδοτήσεων. Στην περίπτωση αυτή ο πάροχος δότης ενημερώνει άμεσα τον συνδρομητή για τις οφειλές του μέχρι την ημερομηνία υλοποίησης της φορητότητας».
Η σχετική διαδικασία, όπως επίσης προβλέπεται, θα καθοριστεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ .
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!