tromaktiko: Νίνης: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Νίνης: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»



Προσηλωμένος στους στόχους του Παναθηναϊκό δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι έτοιμος ν' αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ιταλικού πρωταθλήματος.


Ο νεαρός μέσος των «πρασίνων» φέρεται να μίλησε στο Tuttomercatoweb, τονίζοντας πως μοναδικός του στόχος αυτή τη στιγμή είναι να τα πάει καλά με τον Παναθηναϊκό, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη:

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου, είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και με ενδιαφέρει να τα πάω καλά με την ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι», τόνισε. Ερωτηθείς αν θεωρεί πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, απάντησε: «Φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή μοναδικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και όλα τα άλλα θα τα δούμε την κατάλληλη στιγμή».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αν υποστηρίζει κάποια ομάδα απ' την Ιταλία, λέγοντας: «Όλες οι ομάδες μου αρέσουν στην Ιταλία, όχι μόνο η Πάρμα. Όλες οι ομάδες είναι σημαντικές. Αν χρειαστεί, θα τα ξαναπούμε τον Ιούνιο».

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!