tromaktiko: Ένταση και φωτοβολίδες στο Γεντί Κουλέ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ένταση και φωτοβολίδες στο Γεντί Κουλέ



Ένταση υπήρξε μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με μερίδα του κόσμου να πετάει ουκ ολίγα αντικείμενα προς την αποστολή των Πειραιωτών. Αντικείμενα δέχθηκε στην διάρκεια του ματς και ο Καζίμ Ρίτσαρντς.



Ορισμένοι οπαδοί του ΟΦΗ λόγω της πίκρας τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό αποφάσισαν να πετάξουν αρκετά αντικείμενα προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων μετά τον αγώνα. Έτσι όσοι ήταν στο γήπεδο αλλά στον πάγκο δεν μπορούσαν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο. Γενικότερα για κάποια λεπτά υπήρξε ένταση.

Εξαγριωμένοι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας πέταξαν φωτοβολίδες μπροστά στην φυσούνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα. Επίσης έπεσαν και καπνογόνα και άλλα αντικείμενα. Εκτός αυτού για περίπου πέντε λεπτά οι διαιτητές δεν μπορούσαν να κατέβουν στα αποδυτήρια. Εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Επίσης τα ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προστάτευσαν την αποστολή του Ολυμπιακού έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στα αποδυτήρια. Παράλληλα οι παίκτες των γηπεδούχων άρχισαν να φωνάζουν προς τον κόσμο για να σταματήσει ενώ βοήθησαν και παίκτες των φιλοξενούμενων να μπουν στα αποδυτήρια.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως στην διάρκεια του αγώνα δέχθηκε αντικείμενα και ο Καζίμ Ρίτσαρντς, δίχως όμως να φαίνεται να παθαίνει κάτι το σοβαρό. Στον ΟΦΗ πάντως φοβούνται μετά από όλα αυτά πως θα έχουν προβλήματα. Εκτιμούν ότι μπορεί να κληθούν εκ νέου από τον αθλητικό δικαστή και να τιμωρηθούν.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!