tromaktiko: Παίξτε Europa League και κερδίστε 100 ευρώ μπόνους!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Παίξτε Europa League και κερδίστε 100 ευρώ μπόνους!



Βραδιά Europa League η σημερινή με σπουδαίες αναμετρήσεις. Μέσα σε αυτές και η μοναδική Ελληνική ομάδα που μας εκπροσωπεί στην...
Ευρώπη. Εμείς σας κάνουμε τρεις σημαντικές προτάσεις για την μεγάλη βραδιά.

Μέταλιστ Χάρκιβ - Ολυμπιακός Χ: 3.00 Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν σίγουρα τόσο εύκολο έργο όσο στο Καζάν και θα πρέπει να φανούν πιο επιφυλακτικοί για να πάρουν αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν με την Σάλτσμπουργκ ότι είναι θάνατος κίνδυνος μπροστά και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Τβέντε - Σάλκε Χ: 3.35 Μπορεί οι Ολλανδοί στο σπίτι τους να είναι πάντοτε ιδιαίτερα απειλητικοί αλλά αυτό ισχύει και για την παρέα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ραούλ εκτός έδρας. Αναμένεται ένα παιχνίδι με αμφίρροπο αποτέλεσμα, αφού και οι δυο ομάδες παίζουν πάντα δυνατα.

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μάντσεστερ Σίτι O: 1.90 Ο αγώνας πάει για πολλά γκολ, άμα κρίνουμε ότι αμφότεροι οι σύλλογοι παίζουν σπουδαία επιθετικά. Για τους "πολίτες" τα λόγια είναι περιττά αφού είναι η καλύτερη ομάδα του "νησιού" φέτος και έχει μεγάλες πιθανότητες για καλή πορεία. Οι Πορτογάλοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη, αλλά ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο.
Στοιχηματίστε τώρα και κερδίστε έως 100 ευρώ μπόνους!
sportygossip.com 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!