tromaktiko: N.Δ.: Επέστρεψαν πέντε, το συζητούν άλλοι τρεις

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

N.Δ.: Επέστρεψαν πέντε, το συζητούν άλλοι τρεις



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή που απέστειλε, σήμερα, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φ. Πετσάλνικο, τον ενημερώσε ότι εντάσσονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας οι βουλευτές κύριοι...
Αλ. Δερμετζόπουλος (Έβρου), Αν. Καρυπίδης (Σερρών), Εμ. Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Θ. Λεονταρίδης (Σερρών) και Ζ. Τζηκαλάγιας (Καστοριάς).
Πρόκειται για τους πέντε Βουλευτές και αν και καταψήφισαν την δανειακή παρά την αντίθετη κομματική γραμμή ,υπερψήφισαν τον εφαρμοστικό νόμο .Η υπερψήφιση του εφαρμοστικού είχε τεθεί σαν προύπόθεση από τον ίδιο τον Α. Σαμαρά για την επανένταξη των διαγραφέντων. Υπάκουσαν οι πέντε.
Πάντως σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις για την επανένταξη και των τριών βουλευτών που απείχαν στην ψήφιση του εφαρμοστικού και δεν μετείχαν στις διεργασίες για την προσχώρηση στο κόμμα του Π. Καμμένου.
Πρόκειται για την κ. Ε. Βόζεμπεργκ, τον κ. Κ. Γκιουλέκα και τον κ. Γ. Βλάχο. Οι υπόλοιποι από τους διαγραφέντες φαίνεται να συζητούν σχεδόν στο σύνολο τους με το κόμμα Καμμένου από τη στιγμή μάλιστα που από την Συγγρού δεν υπάρχει καμιά κίνηση για πιθανή επανένταξη. Οι πληροφορίες μάλιστα ήθελαν να αναζητείται απλώς ο δέκατος βουλευτής για την συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς οι κ. Βαγιωνάς και Γιαννάκης δεν φάνηκαν διατεθιμένοι να μετάσχουν στο νέο εγχείρημα

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!