tromaktiko: VIDEO ΣΟΚ: Ο εφιάλτης του βιασμού μπροστά στην κάμερα

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

VIDEO ΣΟΚ: Ο εφιάλτης του βιασμού μπροστά στην κάμερα



«Να τους ευνουχίσουν και να ρίξουν τα σεξουαλικά τους όργανα στους σκύλους!» Η έφηβη Ουκρανή που δίνει μάχη για τη ζωή της ζητά, σε βίντεο που τράβηξε η μητέρα της, εκδίκηση για τους βιαστές της, οι...
οποίοι παραλίγο να τη στραγγαλίσουν, ενώ επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή. Το βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του YouTube και ρίχνει λάδι στη φωτιά των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει στην Ουκρανία.
Η Οξάνα Μάκαρ δείχνει εξουθενωμένη καθώς η μητέρα της, Τετιάνα Σουροβίτσα, με την κάμερα στο χέρι την πιέζει να περιγράψει τη φρίκη που έζησε λέγοντάς της: «Πες λίγα λόγια για την Ουκρανία». Η νεαρή αρχίζει να μιλά, αλλά σταματά, φανερά εξουθενωμένη.

Η 18χρονη Ουκρανή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση επειδή από την πυρπόλησή της από τους βιαστές στις 9 Μαρτίου κάηκε το 55% του δέρματός της, ενώ οι χειρουργοί χρειάστηκε να της ακρωτηριάσουν ένα χέρι και τα δύο πόδια της. Μάλιστα, όταν η μητέρα της κάποια στιγμή τη ρωτά πώς θα επιβιώσει, η όμορφη ξανθιά κοπέλα τής λέει με όση δύναμη της έχει απομείνει: «Πώς θα ζήσω; Θα ζήσω. Τελεία και παύλα».

Η μητέρα της Οξάνα κατακρίθηκε για το βίντεο. Πολλοί είπαν ότι εκμεταλλεύεται τη φρικτή εμπειρία του παιδιού της, που στο βίντεο φαίνεται να υποφέρει από δυνατούς πόνους. Επίσης, κατηγορήθηκε ότι ξοδεύει τα χρήματα που μάζεψε από εράνους για τη θεραπεία της κόρη της για άλλους σκοπούς, ενώ δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι ζητάει υψηλές αμοιβές προκειμένου να δώσει συνεντεύξεις.

Το γεγονός ότι ύποπτοι για την αγριότητα σε βάρος της κοπέλας θεωρούνται οι γιοι αξιωματούχων της χώρας έχει προκαλέσει μαζικές διαμαρτυρίες, κυρίως από τις Femen, τις γυμνόστηθες ακτιβίστριες υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!