tromaktiko: Κάνουν τα πάντα για...5 δολάρια!

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κάνουν τα πάντα για...5 δολάρια!



«Τι θα ήσαστε διατεθειμένη να κάνετε για να κερδίσετε 5 δολάρια;». Αυτό είναι το κεντρικό κόνσεπτ ενός site που έκανε την εμφανισή του στην Αμερική, κάτι σαν...Μικρές Αγγελίες για άνεργες και πρόθυμες γυναίκες. Και, παραδόξως, δεν αναφέρεται σε σεξουαλικού περιεχομένου πράξεις. Τουλάχιστον όχι φανερά.

«Θα σου στέλνω σεξουαλικά SMS επί μια εβδομάδα για να πουλήσεις μούρη στους φίλους σου», «θα σου πω ποίο κούρεμα σου ταιριάζει», «θα σου γράψω την εργασία σου για το πανεπιστήμιο», «θα σου γεμίσω τον τοίχο στο facebook με σέξι φωτογραφίες μου», είναι μερικές από τις προσφορές που θα βρείτε στο συγκεκριμένο site!

Μια «πρωτοποριακή» ιδέα που φέρνει σε επαφή άντρες με γυναίκες που είναι πρόθυμες να κάνουν διάφορες μικρές, χαριτωμένες -ενίοτε παράξενες και σεξουαλικές- χάρες. Καθεμιά «φιλενάδα» ποστάρει την προσφορά της στον τοίχο του σάιτ, ο πελάτης διαλέγει αυτή που του ταιριάζει και προπληρώνει μέσω paypal.

Ακόμη και αν ποτέ δεν θα πέρναγε από το μυαλό σας να πουλήσετε ή να αγοράσετε χάρες μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, είναι δεδομένο ότι -αν αποφασίσετε να μπείτε να το δείτε- θα κάτσετε να το χαζέψετε για αρκετή ώρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!