tromaktiko: Σύγχρονη Σταχτοπούτα: Κρατούσαν 7χρονη σαν σκλάβα!

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σύγχρονη Σταχτοπούτα: Κρατούσαν 7χρονη σαν σκλάβα!



Σε τραγική κατάσταση βρέθηκε ένα 7χρονο κοριτσάκι στην Βρετανία, το οποίο είχαν απαγάγει Ρουμάνοι και της φέρονταν πραγματικά όπως στην Σταχτοπούτα, στο ομώνυμο παραμύθι.
Τελικά σώθηκε όταν ο 53χρονος άνδρας, τον οποίο επίσης κρατούσε ως σκλάβο η οικογένεια, δραπέτευσε και πήγε στην αστυνομία.

«Τα δόντια της μικρής ήταν σάπια. Δεν ήξερε να μετράει ούτε μέχρι το 10 στην μητρική της γλώσσα, ενώ δεν γνώριζε ούτε μια λέξη αγγλικά», λένε οι υπεύθυνοι που ήρθαν σε επαφή με την μικρή και σοκαρίστηκαν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το περιστατικό συνέβη τον 21ο αιώνα στην Βρετανία!

Το διεστραμμένο ζευγάρι είχε οκτώ παιδιά, τα οποία ζούσαν πριγκιπικά. Ντυνόντουσαν με επώνυμα ρούχα και έμεναν σε ένα αρκετά πολυτελές σπίτι. Την μικρή όμως, την οποία το ζευγάρι πήρε από τον φτωχό πατέρα της με την υπόσχεση ότι θα ζήσει μια καλύτερη ζωή, την έβαζαν να ντύνεται με κουρέλια, ενώ δεν φόραγε παπούτσια! Η ζωή της ήταν μια κόλαση γεμάτη κακομεταχείριση κυρίως από την γυναίκα της οικογένειας « Η γυναίκα αυτή είναι ψυχρή, βίαιη και θέλει να χειραγωγεί τους πάντες».

Η μικρή παρά το νεαρό της ηλικίας της έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού για ένα πιάτο φαγητό. Το ίδιο και ο 53χρονος ηλεκτρολόγος, τον οποίο η οικογένεια είχε γνωρίσει στην Ρουμανία. Λίγο καιρό μετά την γνωριμία τον απήγαγαν, του πήραν το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριο και τον έκαναν σκλάβο τους.

Μάλιστα, όταν την Πρωτοχρονιά τους ζήτησε ένα δεύτερο πιάτο φαγητό τα αγόρια της οικογένειας τον έδειραν και τον βίασαν. Τελικά ο άνδρας κατάφερε να αποδράσει και να τα καρφώσει όλα στην αστυνομία.





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!