tromaktiko: Σιγά να μη ζητήσουν και το Ε9!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σιγά να μη ζητήσουν και το Ε9!



Απίθανα πράγματα μπορεί να ακούσει κανείς αν βρεθεί σε ποδοσφαιρικά στέκια αυτή την περίοδο. Το πιο "κουφό" που ψάρεψε ο σκύλος κατά λιμάνι μεριά είχε σχέση με τον διάδοχο του Βαλβέρδε.

Τι έλεγαν κάποιες παλιοσειρές, που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90, πίνοντας τα καφεδάκια τους; Πως ο Μαρινάκης πρέπει να ρωτήσει πρώτα για την οικογενειακή κατάσταση του νέου τεχνικού! Να μάθει, δηλαδή, πρώτα αν είναι παντρεμένος, αν έχει παιδιά, σκυλιά, γατιά κι αρρώστους στην οικογένεια και μετά να τον υπογράψει!

Δεν κάνουμε πλάκα. Αυτά έλεγαν, αιτιολογώντας την παλαβή απαίτηση με το επιχείρημα ότι ο Βαλβέρδε έφυγε για προσωπικούς - οικογενειακούς λόγους και πως για τους ίδιους λόγους είχε δημιουργηθεί εμπλοκή και πέρυσι.

"Πρέπει να ξέρουμε ότι ο προπονητής θα μείνει και θα χτίσει την ομάδα για χρόνια, όπως ο Φέργκιουσον και ο Βενγκέρ", είπε με στόμφο ένας ...αμυντικός της παρέας, ο οποίος βέβαια είχε τα δίκια του στα περί προοπτικής, αλλά ως ένα σημείο. Τι να κοιτάξει, δηλαδή, πρώτα ο Μαρινάκης; Να είναι ο προπονητής ...καλόγερος ή να είναι καλός προπονητής στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο Ολυμπιακός;

Σιγά μην του ζητήσουν και το Ε9, εδώ που τα λέμε...

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!