tromaktiko: Ντροπή πρώην υπουργός με παλάτι στον αιγιαλό

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ντροπή πρώην υπουργός με παλάτι στον αιγιαλό



Είναι ένας από τους βουλευτές που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους σε άλλες δουλειές εκτός από την πολιτική. Η μόνη του ενασχόληση ως τώρα ήταν να περνάει από το ένα υπουργείο στο άλλο να κάνει μια βόλτα και μέχρι την Ευρώπη, να ασχολείται και λίγο με τα κοινά να γράφει κανένα βιβλίο και να πασχίζει σε κάθε εκλογές να είναι μέσα στα πράγματα.

Χαμηλών τόνων με αμέτρητα όμως λάθη στα υπουργεία τα οποία ανέλαβε κατά διαστήματα. Σήμερα δεν είναι υπουργός αλλά διεκδικεί την ψήφο μας σε λίγες μέρες. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό για να κάθεται σε δερμάτινες καρέκλες σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του briefingnews.gr έχει μια βίλα σε νησί που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα που αν την δείτε θα τρίβετε τα μάτια σας. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό . Το χειρότερο είναι ότι έχει καταπατήσει την παραλία κι έχει χτίσει παράνομα πάνω στον αιγιαλό. Βέβαια δεν του έχει μιλήσει κανείς προφανώς για τους γνωστούς λόγους. Η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει τα στραβά μάτια και οι γείτονες που έχουν την δική τους περιουσία εκεί και είναι και έχουν και οικονομική επιφάνεια με σημαντικές θέσεις στις δουλειές τους, παραπονιούνται διότι έχασαν και την πρόσβαση στο συγκεκριμένο μέρος και σκέφτονται ότι αν έκαναν εκείνοι αυτήν την παρανομία τώρα θα τους είχαν δικάσει κιόλας. Προσπαθούν βέβαια με άλλου είδους κινήσεις να κάνουν γνωστό το θέμα χωρίς να φανούν ότι είναι αυτοί πίσω από την ενημέρωση αυτή. Και ρωτάω τώρα εγώ:

Πρώτον : Αυτός ο άνθρωπος καταρχήν που βρήκε τόσα χρήματα να φτιάξει ένα τέτοιο παλάτι. Τόσα λεφτά βγάζουν στα υπουργεία και στις βουλευτικές καρέκλες; Τους έχουμε τόσο καλοπληρωμένους για να μας οδηγούν στην καταστροφή;

Δεύτερον : Με τι λογική ο άνθρωπος αυτός έφτιαξε ένα παλάτι πάνω στον αιγιαλό;

Μα δεν φοβούνται τίποτα επιτέλους ; Τον διασυρμό προφανώς δεν τον φοβούνται . Την δικαιοσύνη δεν την σκιάζονται; Τον διπλανό τους δεν τον σέβονται. Με τι μούτρα ζητούν την ψήφο του κόσμου;

Οι πληροφορίες μάλιστα από το νησί λένε ότι έχει στην κατοχή του και μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο απόκτησε μετά την καριέρα του στην πολιτική.

Τελικά πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε μια πλούσια χώρα που σε λίγο θα έχει φτωχούς πολίτες αλλά θα κρατηθούν οι πλούσιοι πολιτικοί.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!