tromaktiko: Μέρες Μαρί ζει η Κύπρος

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μέρες Μαρί ζει η Κύπρος



Μέρες Μαρί ζει η Κύπρος από τα ξημερώματα, καθώς μία βλάβη στην ηλεκτροδότηση είχε ως αποτέλεσμα η χώρα να θυμίζει τις ώρες που ακολούθησαν της έκρηξης στην...
Ναυτική Βάση, με πολλές περιοχές της Κύπρου να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, αντιμετώπισε βλάβη η μονάδα της ΑΗΚ στην Δεκέλεια και η οποία τέθηκε εκτός λειτουργίας, ενώ στην συνέχεια αντιμετώπισε βλάβη και η μονάδα στην Μονή, ενώ οι γεννήτριες που ενοικιάστηκαν από Αμερική και Ελλάδα μετά την έκρηξη στο Μαρί δεν μπορούν να συγχρονιστούν αυτή την στιγμή και να δώσουν ρεύμα. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι τεράστιο και κανείς δεν ξέρει πότε η κατάσταση μπορεί να επιστρέψει στην ομαλότητα ούτε και το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.

Αυτή τη στιγμή είναι σε λειτουργία μια μονάδα στη Μονή και δύο στη Δεκέλεια. Η βλάβη στην ηλεκτροδότηση είναι πολύ μεγάλη και προσπαθούμε να τη διορθώσουμε δήλωσε από το Κέντρο Ελέγχου του Δικτύου Μεταφοράς, ο Διευθυντής του ΔΣΜ Χρίστος Χριστοδουλίδης. Η Αστυνομία προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε να υπάρχουν αστυνομικοί για να ρυθμίζουν την τροχαία κίνηση σε όλα τα φώτα τροχαίας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της παγκύπριας διακοπής στην ηλεκτροδότηση, δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!