tromaktiko: Τον Μεϊμαράκη επέλεξε ο Σαμαράς

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τον Μεϊμαράκη επέλεξε ο Σαμαράς



Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι, όπως είχε αποκαλύψει το «Statesmen», το στέλεχος στο οποίο αναθέτει ο Αντώνης Σαμαράς την ευθύνη της... προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο, με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη να είναι εκείνος που θα σηκώσει το ιδεολογικό και στρατηγικό βάρος.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αναλαμβάνει επικεφαλής της Εκτελεστικής Γραμματείας της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή του μικρού και ευέλικτου οργάνου που αποφάσισε να συστήσει ο Αντώνης Σαμαράς, για να έχει την ευθύνη της προεκλογικής εκστρατείας για τη Συγγρού, ενόψει των εθνικών εκλογών της 6ης Μαϊου.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε εδώ και αρκετό καιρό δείξει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα Τομεάρχη Εσωτερικών μετά τη διαγραφή του Χρήστου Ζώη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άλλοτε υπουργός Εθνικής Άμυνας των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, και Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ρηγίλλης, είχε αναθερμάνει το τελευταίο διάστημα τις σχέσεις του με τον κομματικό μηχανισμό, πραγματοποιώντας συναντήσεις και ζυμώσεις ενόψει εκλογών.
statesmen.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!