tromaktiko: Ανήλικοι γύρισαν πορνό και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ανήλικοι γύρισαν πορνό και το ανέβασαν στο διαδίκτυο



Ένα νεαρό αγόρι συνελήφθη στο Cheltenham στη Μεγάλη Βρετανία επειδή σκηνοθέτησε και ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου... με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη κοπέλα, το οποίο οι αρχές εκτιμούν ότι είδαν πολλοί συμμαθητές τους.

Ο ανήλικος συμμετείχε επίσης στο βίντεο και συνελήφθη με την κατηγορία της δημιουργίας και διανομής άσεμνων εικόνων, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το περιστατικό θα «βαρύνει» το φάκελό του για τα επόμενα έξι χρόνια.

«Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί όσοι τολμούν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι ότι από τη στιγμή που θα μοιραστούν μια φωτογραφία τους με κάποιον άλλο, είτε μέσω MMS είναι μέσω διαδικτύου, χάνουν τον έλεγχό της, ακόμη κι αν διαγραφεί, καθώς εν τω μεταξύ μπορεί να την έχουν ήδη αντιγράψει πολλοί. Αυτό που κάνουν επίσης πολύ συχνά οι νέοι είναι αυτό που περιγράφεται με τη λέξη “sexting”. Δηλαδή, ανταλλάσσουν μηνύματα και εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου με τα κινητά τους τηλέφωνα. Όταν κάποιος από τα δύο μέρη είναι κάτω των 18 ετών, οποιοσδήποτε μοιράζεται ή ανταλλάσσει μαζί τους τέτοιου είδους περιεχόμενο διαπράττει έγκλημα» είπε ο σχολικός σύμβουλος Andy Matheson.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!