tromaktiko: Πυρκαγιά σε ταράτσα αποθήκης στον Αγ.Ιωάννη επί της Λ.Κνωσού

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πυρκαγιά σε ταράτσα αποθήκης στον Αγ.Ιωάννη επί της Λ.Κνωσού



Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12.00 σε κτίριο σε παράλληλο δρόμο της Λ. Κνωσού στο ύψος του Κωτσόβολου, σήμανε συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία. Οι πυκνοί καπνοί που τύλιξαν... το κτίριο έβγαλαν από τα σπίτια τους περίοικους υπό τον φόβο εξάπλωσης της φωτιάς.

Το συγκεκριμένο κτίριο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε παραχωρηθεί στον Δήμο Ηρακλείου, καθώς από το σχέδιο εκεί προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες διάνοιξης δρόμου. Μάλιστα το εν λόγο (παλιό) κτίριο το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούνταν ως χώρος στάθμευσης λεωφορείων ενώ στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθήκευσης παγωτών.

Έτσι στην ταράτσα του κτιρίου υπήρχαν πλαστικά κυπελλάκια παγωτών και άλλα εύφλεκτα υλικά από τα οποία όπως φαίνεται ξεκίνησε η πυρκαγιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως υποστηρίζει σε δηλώσεις του ο πρώην ιδιοκτήτης του χώρου σήμερα ξεκίνησαν συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου εργασίες, γεγονός που ενδεχομένως να οδήγησε στην εκδήλωση της φωτιάς, με τις ακριβείς συνθήκες να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Πάντως χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την συνδρομή είκοσι ανδρών και έξι οχημάτων η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε σε παρακείμενα σπίτια και τέθηκε υπό έλεγχο στις 13.00.
flashnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!