tromaktiko: Νέα επίθεση με γκαζάκια στα Τρίκαλα

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Νέα επίθεση με γκαζάκια στα Τρίκαλα



Τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε Ι.Χ αυτοκίνητο στην οδό Β. Τσιτσάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikaladay.gr συνελήφθη ένας άνδρας.
Οι πρώτες πληροφορίες του Trikaladay.gr αναφέρουν ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχουν συλλάβει έναν άνδρα ηλικία περίπου 40 χρονών από την Καλαμπάκα, τον οποίο προσήγαγαν στην Ασφάλεια Τρικάλων για ανάκριση, ενώ ένας ακόμη που φέρεται ως δράστης της επίθεσης, κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση,.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθη ως ύποπτος της εμπρηστικής επίθεσης και ένας 31χρονος Τρικαλινός.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός (γκαζάκι) τοποθετήθηκε και εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο μάρκας AUDI στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσβησε τη φωτιά, καθώς υπήρχε κίνδυνος αυτή να επακταθεί στα διπλανά αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι η επίθεση με γκαζάκια είναι η τέταρτη κατά σειρά, η πρώτη είχε σημειωθεί στο πάρκινγκ της Αστυνομική Διεύθυνσης Τρικάλων, η δεύτερη τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο του υποδιοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων και η τρίτη στο αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου Τρικάλων, Μιχ. Ταμήλου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!